DOLAR 32,5381
EURO 34,8763
ALTIN 2430,038
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda dünyasındaki bu kitaplıklar bambaşka

    Loda dünyasındaki bu kitaplıklar bambaşka
    12.10.2017
    A+
    A-

    Güçlü bir ev dekorasyonu güçlü tasarımlardan geçer. Ezberbozan ve kreatif bakış açısıyla bir aksesuardan çok daha fazlasına imza atan Loda, birbirinden özel kitaplıklar ile dekorasyon anlayışına farklılık kazandırıyor.

    Cubo Kitaplık ile zıtlıkların uyumu evinizde…

    Cubo kitaplık ahşabın eşsiz ruhunu en rafine haliyle bir tasarıma dönüştürüyor. Yaşam alanlarına stil katma iddiasıyla oluşturulan Cubo Kitaplığın en dikkat çeken özelliği ise zıtlıkların uyumunu yansıtması… Bildiğimiz kitaplık anlayışından hayli uzak olan Cubo, birbirinden farklı parçaların birleşmesiyle oluşuyor. Ahşabın ön planda tutulduğu tasarımda koyu tonların hakimiyeti ise göze çarpan diğer bir detay… Ahşap şeritlerin birleşmesiyle oluşan Cubo Kitaplık rengi ve tavrıyla diğer dekorasyon ürünleriyle de kolaylıkla uyum sağlıyor.

    Kanem Kitaplık ile renklerin gücüne tanıklık edin!

    Renklerin gücüne inanın! Kanem kitaplık, tam da bu felsefeyle yola çıkıyor ve rengarenk bir kitaplıkla yaşam alanlarının enerjisine değiştirmeye hazırlanıyor. Üstelik kreatif tasarım anlayışıyla hayat bulan Kanem Kitaplık, dönen alt tablası ve biribirinden farklı renkteki raflarıyla bu iddiaya ortak olmayı başarıyor. Beş sıradan oluşan kitaplık geniş bir depolama alanı sağlarken hareket eden alt tablasıyla farklı dekorasyon önerilerine olanak sağlıyor. Oluturacağınız kitap köşeniz için sıradışı bir tercih olan Kanem Kitaplık, yüksek enerjisi ve Loda tasarım anlayışıyla evinizin en dikkat çeken köşesi olmaya geliyor.

    Lotto Kitaplık, evinizin en özel parçası olmaya geliyor

    Lotto Kitaplık, kare formdaki minimal tasarımı ve kapaklı ya da kapaksız kullanma imkanı tanıyan yapısıyla gerçek bir yardımcıya dönüşüyor. Kapaklı olarak kullanıldığında hem kitaplarınız hem de diğer eşyalarınız için işlevsel bir görev gören Lotto Kitaplık, kapaksız kullanıldığında ise kitaplarınıza eşlik edecek en şık aksesuarlarınız için hoş bir sergi alanı oluşturuyor. Çekmeceli olma özelliğiyle aynı zamanda konsol olarak da kullanılan kitaplık eviniz için fonksiyonel çözümler sunuyor.Üstelik canlı renklerin kullanıldığı renk kartelasında beyazın baskın ruhunu ve metal ayakların dinamik havasını hissetmek mümkün…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.