DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda ile mobilyalar ‘Akıl’lanıyor

    Loda ile mobilyalar ‘Akıl’lanıyor
    04.07.2019
    A+
    A-

    Geleceği şekillendiren teknolojileri, yeni nesil mobilyacılık anlayışına entegre eden Loda Mobilya, Türk mobilya endüstrisinde önemli bir yenilik olan akıllı mobilya teknolojisini hayata geçiriyor. Tüm süreçleri alanında uzman profesyoneller tarafından yürütülen ve AR-GE çalışmalarıyla ortaya çıkan kablosuz şarj teknolojisi Power Board ile Loda, sektöre ve mobilyalara inovatif bir yaklaşım kazandırıyor.

    Şarj teknolojisiyle mobilya sektöründe öncü…

    Modern çağın ihtiyaçlarına cevap veren işlevsel koleksiyonlarıyla Loda Mobilya, dekorasyonda akıllı sistemleri devreye sokuyor. Kablosuz şarj teknolojisini mobilya ile buluşturan Loda Mobilya, tasarım ve kalitede olduğu gibi teknoloji ve yeniliklere de öncülük ediyor.

    Mobilya sektöründe yeniliklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Gelişen dünyanın değişen beklenti ve koşullarını karşılamak, 21. yüzyılın küresel gerçeklerine uyum sağlamak adına çalışıyor ve değişim ve dönüşüme uğrayan yaşam alanları için yeni yaşam formları yaratıyoruz. Bu kapsamda kullandığımız Power Baord kablosuz şarj teknolojisi, müşterilerimizin konforunu temel alarak çağdaş dünyanın merkezinde bulunan telefonların pratik bir şekilde şarj edilmesini sağlıyor” dedi.

    Akıllı mobilyalar, yeni nesil çözümler

    Komodinden koltuğa birçok mobilya grubuna dahil edilebilen Power Board teknolojisinin inovatif çözümler getirdiğini vurgulayan Davut Karaçak teknoloji hakkında önemli bilgiler verdi. Power Board isim hakkını elinde bulundurduklarını söyleyen Karaçak; “Power Board, cep telefonlarının şarj edilebildiği bir teknolojinin ahşap panel ile birleştirilmesi prensibine dayanıyor. Akıllı telefonlarda bulunan kablosuz şarj özelliği sayesinde kullanılan Power Board teknolojisi, kablosuz şarj özelliği olmayan telefonlarda ise kolaylıkla tedarik edilebilen küçük bir aparat sayesinde yeni nesil mobilyalara uyum sağlıyor” dedi.

    Hedefimiz yenilikçi yaklaşımlarla ‘Hayata ve zamana değer katmak’

    AR-GE ve inovasyon odaklı bir çalışma vizyonu geliştirdiklerini dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Rekabetin üst düzeye ulaştığı, maksimum imalat kalitesinin arandığı ve müşteri beklentilerine uygun seri üretimin zorunlu hale geldiği mobilya sektöründe yenilenmek ve benzerlerinden ayrılmak çok önemlidir. Dolayısıyla teknolojik bir dönüşümün yaşandığı günümüzde üretim süreçlerinden tasarıma kadar her aşamada postmodern yorumlara açık olmalı ve akıllı sistemler tüm süreçlere dahil edilmelidir. Biz Loda Mobilya olarak bu bilinçle hareket ediyor, yeni nesil otomasyon sistemleriyle donatılmış fabrikamızla üretim süreçlerine ‘Akıl’ katmaya devam ediyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz Power Board ile müşterilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmanın ötesinde hayatlarına ve zamanlarına değer katmayı amaçlıyoruz” dedi.

    Türkiye’de önemli bir yenilik olan Power Board teknolojisi ile yeni bir dönemin kapılarını aralayan Loda Mobilya, tüketici alışkanlıklarını ve sektördeki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.