DOLAR 32,509
EURO 34,7838
ALTIN 2424,752
BIST 9710,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya, aldığı iki ödülle Furniture İstanbul’a damgasını vurdu

    Loda Mobilya, aldığı iki ödülle  Furniture İstanbul’a damgasını vurdu
    09.11.2018
    A+
    A-

    Mobilya sektörünün en önemli isimlerini aynı platformda buluşturan Furniture İstanbul, kapılarını CNR EXPO’da ziyaretçilerine açtı. Türk mobilyacılık endüstrisinin tasarım ve fonksiyonel yönünü ortaya çıkarmak, ulusal ve uluslararası iş birliği fırsatlarının önünü açmak ve hedef kitle ile etkili bir iletişim süreci yürütmek amacıyla organize edilen fuar, tasarım ödülleriyle de sektörün en iyilerini seçti.

    Sektörün en iyileri belli oldu

    Fuar kapsamında düzenlenen Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri 7 Kasım Çarşamba günü yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Tasarım yarışmasının jürisinde; Ece Yalım, Prof. Dr. İpek Fitöz, Özlem Tura ve Şule Koç yer aldı. Yüksek gusto ve çizgi üstü bir dizayn anlayışı ile kendi dilini yaratan Loda Mobilya, Yemek Odası kategorisinde Bug Yemek Odası ve Tamamlayıcı Mobilya & Aksesuar kategorisinde ise Capella TV Ünitesi ile ödülle buluştu.

    Furniture İstanbul Tasarım Yarışması’nda Loda Mobilya rüzgarı esti

    Aldıkları ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Tasarım bir ürünün dönüşüm hikayesidir. Fikrin, hayalin ve tasarımcının aklındakilerinin somut bir yansımasıdır. Loda Mobilya olarak her zaman tasarımı en önemli argümanımız olarak kabul ettik. Bu noktada farklı, özgün, ezber bozan ve sınırların dışına çıkan koleksiyonlara hayat verdik. Bugün burada, mobilya sektörünün %75’inin temsil edildiği Furniture istanbul’da tasarım ödülü almak bizim için gurur verici. Biz Loda Mobilya olarak rekabetin sınırları aştığı modern çağda başarı için farklılaşmanın en önemli kurallardan biri olduğuna inanıyoruz. Tasarım ise farklılaşmak, yoğun rekabetten sıyrılmak değişen tüketici beklentilerini karşılamak için en önemli yöntemdir. Bu anlamda tasarımlarımızın alanında en iyi ve prestijli isimler tarafından tescillenmesi hem markamız hem de sektörün gelişimi adına çok önemli bir adım. Aldığımız her ödül bundan sonraki üretim süreçlerimizin en önemli motivasyon kaynakları arasında yer alacak” dedi.

    Çarpıcı tasarımları ve hayata değer katan koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına yeni bir soluk kazandıran Loda Mobilya, 4. Hall A-01 stantta misafirlerini karşılamaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.