DOLAR 32,533
EURO 34,8917
ALTIN 2434,819
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya, Bursa’da büyük fırsat hareketini başlatıyor

    Loda Mobilya, Bursa’da büyük fırsat hareketini başlatıyor
    10.08.2017
    A+
    A-

    Çağdaş mobilya anlayışının en önemli temsilcilerinden olan ve sahip olduğu yüksek gustoyla ilham veren tasarımlara imza atan Loda Mobilya’nın Bursa mağazalarında  indirim hareketliliği başlıyor. Tüm ürün gruplarında geçerli % 15+ %10 indirim ile evlerde değişim rüzgarları estirecek olan Loda, en özel koleksiyonlarla yaşam alanlarında farklı bir atmosferin kapılarını aralıyor.

    %15+%10 indirim fırsatıyla evinize Loda dokunuşu…

    Çarpıcı tasarımları cesur ve yenilikçi çizgilerle birleştiren Loda Mobilya; yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyor. Modern, minimalist ve çizgi üstü konseptlerle hayat verdiği tasarımlarla Loda, %15+10’luk indirim ile avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor.

    Rotamız, hayalleriniz!

    Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, indirimle ilgili olarak “ Loda Mobilya olarak bir evden çok bir yaşam alanı yaratmak için çalışıyor ve yatırımlar yapıyoruz. Büyüyen hedeflerimize büyüyen mağaza ağımız eşlik ederken rotamızı, hayallerinizle belirliyoruz. Tam da bu sebeple mobilyada indirim hareketi başlattık. Tek bir amacımız var; ilham veren tasarımlarla evlerdeki değişimin bir parçası olmak” dedi.

    ‘Doğal ve en kaliteli malzemeler, iddialı tasarımlar, minimalist ve özgür bir tavır’ felsefesiyle yola çıkan Loda, tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada trendleri belirlemeye devam ediyor. Sunduğu indirim fırsatlarıyla Loda mobilya, sizleri değişimin bir parçası olmaya Bursa mağazalarına çağırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.