DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya, Bursa’daki yoluna güçlenerek devam ediyor

    Loda Mobilya, Bursa’daki yoluna güçlenerek devam ediyor
    28.12.2019
    A+
    A-

    ‘İstikrarlı bir büyüme için sürdürülebilir başarı’ düşüncesiyle ilerleyişini sürdüren Loda Mobilya, güçlü ve dinamik kadrosunu mobilyacılık alanındaki tecrübeleriyle birleştiriyor. Müşteri beklentilerini ve çağın ihtiyaçlarını göz önüne alarak entegre bir yapı kuran Loda Mobilya, Ossa Design ile kurdukları güçlü iş birlikleriyle Bursa’daki yatırımlarına devam ediyor.

    Son olarak Bursa’da 50 yıldır mobilyacılık ile uğraşan köklü firmalarından Ossa Design ile önemli bir iş birliğine imza atan Loda Mobilya, mobilyanın ana merkezinde değişen beklentilerine cevap verebilmeyi ve yeni yaşam formlarına uygun daha konforlu bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Üretimden dağıtıma, satış sonrası hizmetlerden müşteri memnuniyetine kadar entegre bir yapı kurduklarını vurgulayan Loda Mobilya Bursa Bayi Başkanı Ahmet Sümer Sezer, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

     “Amacımız alışveriş deneyime yeni bir soluk kazandırmak”

    Modern, kullanışlı, hareket özgürlüğü sunan bir mağazacılık anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Loda Mobilya Bursa Bayi Başkanı Ahmet Sümer Sezer; “Biz Loda Mobilya’nın ana vizyonunu Bursa mağazamızda daha etkin hale getirebilmek için yeni bir yatırıma imza attık. Loda ile bir yolculuğumuza başlamamızın en büyük nedeni, Loda Mobilya’nın yenilikçi vizyonu, kurumsal güvenirliği, sürdürülebilir hedeflerinin ve tasarım yönünün çok gelişmiş olmasıdır. Loda Mobilya ve Ossa Design olarak güçlü iş birliğimiz kapsamında modern mağazacılık vizyonunu Bursa’daki 3 katlı, 1,700 metrekarelik showroomumuza taşıdık. Tasarım mobilyanın en önemli temsilcilerinden Loda ile başlattığımız iş birliğinin temelinde Bursa halkından gördüğümüz ilginin büyük bir payı var. Mobilyanın başkenti olarak kabul edilen ve sektörünün kalbinin attığı Bursa’da farklı bir konumda yer almak bizim için de ayrıcalıklı bir durum. Bu başarıyı Loda Mobilya markası altında yaşamak ayrı bir gurur ve mutluluk vesilesidir. Biz bu başarıyı sürdürülebilir kılmak ve istikrarlı hale getirmek için yenilikleri takip edip, iş süreçlerimize entegre etmeyi ve kullanıcılarıma yüksek standartlarda hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

    Müşterilerimiz aradıkları her ürünü bulabilecek

    Bursa’daki yatırımıyla mağaza ağında önemli bir gelişme sağlayan Loda Mobilya, müşterileri için konsept mağazasıyla farklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 3 katlı mağazalarında yatak odalarından yemek odalarına, salon takımlarından tamamlayıcı aksesuarlara kadar geniş bir ürün portföyü sunduklarını ifade eden Loda Mobilya Bursa Bayisi Ahmet Sümer Sezer; “Tasarımı çok önemli bir argüman olarak kabul eden Loda Mobilya, kendine özgü geliştirdiği dizayn dili ile stil sahibi mekanlar oluşturmanıza olanak tanıyor. Modern ve çizgi üstü bir tasarım anlayışının hakim olduğu mağazamızda müşterilerimiz modern/loft koleksiyonlarımızla evleri için çağdaş bir stil yaratabilir. Şunu söyleyebilirim ki, biz Loda Mobilya Bursa mağazası olarak tüm ürün gruplarımızla mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

    “Birlikte büyümeyi hedefliyoruz”

    Bayilik sisteminin temelini; markasının kalite, kanıtlanmış itibar ve güçlü kurumsal kimliğini paylaşmaya dayandırdıklarının altını çizen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Tüm planlama ve uygulamayı sürdürülebilirlik temeli üzerine kuruyor, tasarımdan stylinge kadar tüm süreçlerde uzman mimar ekibimizle çalışıyoruz. En büyük hedefimiz Loda mobilya markasının standartlarını her bayi ve mağazamızda koruyarak birlikte büyüyebilmek. Bu doğrultuda aynı titizlikle oluşturduğumuz mağazamızın mobilyanın başkenti Bursa’ya yeni ve özgün bir soluk getireceğine inanıyoruz. Ossa Design ile yürüttüğümüz iş birliğinin hem sektöre hem de mağazacılık anlayışına modern bir vizyon kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.