DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya, İzmit’e açtığı yeni mağazasıyla satış ağını büyütüyor

    Loda Mobilya, İzmit’e açtığı yeni mağazasıyla satış ağını büyütüyor
    28.02.2019
    A+
    A-

    İmza attığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Loda Mobilya, satış noktalarının sayısını giderek arttırıyor. Yurt içindeki hızlı yükselişini sürdüren Loda Mobilya, İzmit’e açtığı 18. mağazasıyla dış pazarda olduğu kadar iç pazardaki varlığını da güçlendiriyor.

    İzmir’den sonra İzmit’te de yeni satış noktasının çalışmalarını tamamlayan Loda, kalitesini ve yepyeni koleksiyonlarını İzmitlilerle buluşturacak.

    Konsept mağazamızla kente yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz

    Özgün bir dekorasyon stilini kendine rehber kabul ettiklerini ve bu doğrultuda tasarım mobilya anlayışına yeni bir soluk kazandırdıklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Konsept mağazacılık ilkesiyle tasarım mobilyayı buluşturuyor ve gittiğimiz şehirlerde farklı bir noktada konumlanmayı amaçlıyoruz. Bu yaklaşımla İzmit’e açtığımız showroom ile sektöre ve kente yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz. Hizmet anlayışımız gereği tüm yaşam alanlarını içine alan bir ürün portföyü sunuyoruz. Bu anlamda mağazamıza gelen herkes yemek odası takımlarından yatak odalarına yardımcı aksesuarlarından ev stilini tamamlayacak unsurlara kadar bulabilecek” dedi.

    “Rotamızı İzmit’ten sonra yeni şehirlere çevireceğiz”

    Bayiler aracılığıyla Loda çatısı altında yer alan satış noktalarının sayısını arttırmak istediklerini söyleyen Davut Karaçak; “2018 yılında başlatılan büyüme politikası kapsamında mağaza zincirine yenilerini ekliyor ve yeni yılın ilk çeyreğine iki mağaza atağıyla giriyoruz. Loda Mobilya olarak istikrarlı bir büyüme ve sürdürülebilir bir başarı için sağlam temellerden birinin mağazalaşma olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda bölgenin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan İzmit’te Loda mağazasını açmak gurur verici” dedi.

    Mobilya endüstrisinin yarattığı katma değer ile ülke ekonomisi için stratejik bir öneme sahip olduğunun vurgulayan Davut Karaçak, Loda Mobilya olarak çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.