DOLAR 32,5555
EURO 34,8751
ALTIN 2431,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya yüzde 20 + yüzde 20 kampanyasıyla evlerde değişim hareketini başlatıyor

    Loda Mobilya yüzde 20 + yüzde 20 kampanyasıyla evlerde değişim hareketini başlatıyor
    27.11.2018
    A+
    A-

    Mobilya sektörüne yapılan KDV indirimi dopingi sonrasında satış rakamları, önemli bir ivme yakaladı. Devletten gelen can suyu ile haraketliliğini tekrar kazanan sektör, mobilya alışverişi yapacaklar için avantajlı fiyatlar sunuyor. Bu doğrultuda KDV indirimini başka bir noktaya taşıyan Loda Mobilya, tüm ürün gruplarında geçerli %20 + %20 indirim fırsatı sunuyor.

    Kampanya için son gün 30 Kasım”

    ‘Özgün ve özgür yaşam alanları’ fikrinin izini süren Loda Mobilya, hayat verdiği tasarımlarla dekorasyon anlayışını değiştirmeye devam ediyor. Kreatif bir bakış açısını modern/loft çizgilerle buluşturan Loda Mobilya, yaşam alanlarında kendi stilinizi yaratmak için büyük bir kampanya başlatıyor.

    Yurtiçindeki tüm mağazalarda geçerli olan kampanya kapsamında konuşan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Farklı bir tasarım anlayışı belirliyor ve evinizi kendinizi ifade etmenin bir yolu olarak kabul ediyoruz. Bu sebeple ürettiğimiz her tasarımda modern zamanların ihtiyaçlarına cevap verebilen, yüksek standartlarda ve güçlü bir styling oluşturabilecek bir dizayn dili benimsiyoruz. Bu noktada sürdürülebilir başarı kadar, ulaşılabilir olmak da bizim için önemli kriterdir. Loda Mobilya olarak evinizin olduğu kadar hayatınızın da bir parçası olmak istiyor ve %20 + %20 kampanyası ile değişim için bir yol açmak istiyoruz. Ürün gruplarının hepsini kapsayan bu kampanya ile evini yenilemek isteyenleri ve yeni evlenecekleri 30 Kasım’a kadar showroomlarımıza bekliyoruz” dedi.

    Mobilya alışverişi yapmak için doğru zaman…

    Tüm üretim ve satış süreçlerini değişen müşteri beklentileri temelinde tanımlayan Loda Mobilya, yaşama değer katan, fonksiyonel çözümler getirmeye devam ediyor. Modern bir stil rehberliğinde tasarlanan yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarlarında geçerli kampanyasıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.