DOLAR 32,5675
EURO 34,8527
ALTIN 2435,856
BIST 9736,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda Mobilya’da yıldız yağmuru başladı

    Loda Mobilya’da yıldız yağmuru başladı
    11.12.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi ve kreatif yaklaşımlarla kendine özgü bir dizayn dili geliştiren Loda Mobilya, imza attığı tasarımlarla dekorasyon anlayışına yeni bir soluk getiriyor. Minimalist ve özgün çizgisiyle keyifli yaşam alanları yaratmayı hedefleyen Loda, yepyeni indirim kampanyasıyla evinizin yıldızı olmaya hazırlanıyor.

    Yıldızlı ürünlerde geçerli %50’ye varan indirim fırsatı

    Çağdaş dekorasyon anlayışının en önemli temsilcilerinden Loda Mobilya, ‘Yıldızlı ürünler’ kampanyasıyla yeni yılda evlerde değişim hareketini başlatıyor. Yıldız etiketli ürünlerde geçerli %50’ye varan indirimlerle Loda, yeni yılda evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

    Tüm mağazalarda başlatılan kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak;  “Biz Loda Mobilya olarak benimsediğimiz tasarım anlayışıyla ‘kalbe dokunan tasarımlar’ felsefesinin izini sürüyor, hayat verdiğimiz tasarımlarla her eve konfor ve güzellik katmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda yıldızlı ürünler kampanyamızı başlattık. Yıl sonuna kadar, yıldız etiketine sahip ürün ve ürün gruplarında %50’ye varan indirim fırsatı sağlıyoruz. Bu kampanyanın en önemli amacı ilham veren tasarımlarla evlerdeki değişimin bir parçası olmak” dedi.

    Avantajlı alışverişin adresi, Loda Mobilya

    Gelişen teknolojisi, günden güne artan kapasitesiyle,  dinamik bir firma olan Loda Mobilya; yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturarak mobilya sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor. Modern, minimalist ve çizgi üstü konseptlerle hayat verdiği tasarımlarla Loda, %50’ye varan indirim kampanyasıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.