DOLAR 32,5372
EURO 34,7327
ALTIN 2486,512
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda, sanal ev ziyareti ile mağazalara gelemeyenler için büyük kolaylık sağlıyor

    Loda, sanal ev ziyareti ile mağazalara gelemeyenler için büyük kolaylık sağlıyor
    30.05.2020
    A+
    A-

    Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 krizi, sadece iş dünyasındaki dengeleri değil aynı zamanda iş modellerini ve yıllardır alıştığımız satış sistemlerini de değiştirdi. Bir dizi önlem kapsamında daha çok evde vakit geçiren kişilerin satın alma alışkanlıkları internet teknolojisine entegre olurken, birçok marka da online hizmetlerini devreye soktu.

    Bu markaların başında gelen Loda Mobilya, sanal ev ziyareti hizmetiyle mağazalara gelemeyen müşterilerine büyük bir kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Görüntülü arama teknolojisi ile müşterilerin evine konuk olan Loda Mobilya, iç mimar desteğiyle evlere profesyonel dokunuşlar yapmaya hazırlanıyor.

    “Mobilya seçiminde inovatif dönem başlıyor”

    Değişen koşullar karşısında müşterileri için hızlı aksiyon aldıklarını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Hepimiz olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçteki sorunları minimize etmek ve bazı şartları normal düzeye çekebilmek adına adım atmamız gerekiyor. Biz Loda olarak organizasyondan üretime tüm süreçlerimizi hem sağlık ve güvenliği tehlikeye atmayacak hem de insanların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeni şartlara entegre ettik. Müşterilerimiz mağazalara gelemiyorsa biz onların evine konuk olalım dedik ve görüntülü sanal ev ziyareti hizmetimizi devreye soktuk. Sanal ev ziyareti ile müşterilerimiz bize rahatlıkla ulaşabiliyor, evlerinin gereksinimleri doğrultusunda profesyonel tasarım ekibimizden yardım alabiliyorlar. İç mimarlarımız görüntülü arama yöntemi ile istenilen ürünler ve beklentiler doğrultusunda kreatif öneriler geliştiriyorlar” dedi.

    “Ücretsiz mimari çizim desteği alabilecekler”

    Evleri mutlu bir yuvaya dönüştürmek için tasarım ekibiyle birlikte çalıştıklarını dile getiren Karaçak; “Akıllı teknolojiler ve inovatif adımlar firma olarak her zaman önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Biz modernize edilmiş fabrikamız ve güçlü alt yapımızla zaten geleceği şekillendiren teknolojileri tüm süreçlerimize dahil etmiştik. Bu yeni dönemle birlikte farklı alanlarda da devreye soktuk. Sanal ev ziyaretleri sadece iç mimar bakışını değil aynı zamanda ücretsiz çizimi de kapsıyor. Loda olarak mimarlarımızla eviniz için en doğru kararları vermek, özgün ve özgür yaşam alanları oluşturmak için ücretsiz mimari çizim desteği sağlıyoruz. Uzman ekibimiz bu konuda oldukça titiz bir çalışma yürütüyor. Evin genişliğinden genel atmosferine kadar birçok parametreyi göz önüne alarak kişiye özel çizim yapıyor. Bu sayede müşterilerimizin karakterlerine uygun bir kompozisyon ortaya çıkarıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.