DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loft Mutfak ‘daha iyi bir yaşamın’ konuşulacağı BloomFest’in deneyim sponsoru oldu

    Loft Mutfak ‘daha iyi bir yaşamın’ konuşulacağı BloomFest’in deneyim sponsoru oldu
    25.05.2019
    A+
    A-

    İstanbul Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent Loft’da ‘yemek için gel, kendin için kal’ sloganıyla hizmet veren Loft Mutfak sıra dışı bir etkinliğin sponsorluğuna imza atıyor. Loft Mutfak, 25-26 Mayıs tarihlerinde İstanbul Akaretler Sıraevler No:37-39’da gerçekleştirilecek BloomFest etkinliğinin “deneyim sponsoru” oldu.

    Doğal, mevsimsel ve lokal yemekleri ile hayatın hızlı aktığı Levent sakinlerine bir durak olmayı başaran Loft Mutfak’ın kurucusu Ceren Kılıç, sağlıklı beslenmenin başlangıcı olan doğru mahsülleri seçmek ve bu mahsüller ile yaratıcı tarifler üretmenin püf noktalarını etkinlik boyunca BloomFest ziyaretçileri ile paylaşacak.

    İstanbul Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent Loft’da ‘yemek için gel, kendin için kal’sloganıyla hizmet veren Loft Mutfak sıra dışı bir etkinliğin sponsorluğuna imza atıyor. Loft Mutfak, 25-26 Mayıs tarihlerinde İstanbul Akaretler Sıraevler No:39’dagerçekleştirilecek BloomFest etkinliğinin “deneyim sponsoru” oldu.

    Doğal, mevsimsel ve lokal yemekleri ile hayatın hızlı aktığı Levent sakinlerine bir durak olmayı başaran Loft Mutfak’ın kurucusu Ceren Kılıç, BloomFest boyunca sağlıklı beslenmenin başlangıcı olan doğru mahsülleri seçmek ve bu mahsüller ile yaratıcı tarifler üretmenin püf noktalarını etkinlik boyunca ziyaretçiler ile paylaşacak.

    ANNE BİLGELİĞİNDEN

    BESLENEN MODERN MUTFAK

    Etkinlik boyunca, Akaretler Sıraevler No 37-39’da hizmet verecek olan Loft Mutfak, bir taraftan mevsim mahsüllerini kullanmaya özen gösteren, annelerin bilgeliğinden beslenen ve modern yorumlarla yenilenen Loft Mutfak lezzetlerini ilk defa Levent bölgesi dışınataşıyor.

    BloomFest’deki Loft Mutfak alanında yıl boyunca alanında uzman isimlerle Loft Station’da düzenlediği workshop ve eğitim serileri hakkında da bilgi verilecek. Seriler kapsamında 25 Mayıs Cumartesi günü, No5 Istanbul Marka Ajansı’nın kurucusu Fidan Kandemir tarafından Loft Station’da düzenlenen ve yoğun ilgi toplayan “Yemek Fotoğrafçılığı ve Styling Atölyesi” BloomFest’e özel formatı ve Kütahya Porselen işbirliği ile yerini alıyor.

    DAHA İYİ BİR YAŞAM

    İÇİN BİRARAYA GELDİLER

    Dijital wellness mecrası Livetobloom.com’un kurucusu Ceren Ceylan Ertaç ve Institute for Integrative Nutrition’dan ‘’Bütünsel Sağlık Koçluğu’’ sertifikalı Marka İletişim Danışmanı Pınar Hotiç tarafından organize edilen BloomFest festivali “daha iyi bir yaşam”hedefleyenler için wellness konseptinin tüm detaylarıyla işlemeyi amaçlıyor. Etkinlikte meditasyon, nefes teknikleri, sağlıklı beslenme, kişisel gelişim, doğal güzellik, yoga, mindfulness, sound healing, reiki ve astroloji alanlarında uzman isimlerin, katılımcılara yenilenme ve arınmanın rahatlatıcı etkisini yaşatması planlanıyor.

    Vestel, Migros, Loft Mutfak, Tadım, Lyn Skincare ve Kütahya Porselen’insponsorluklarını üstlendiği BloomFest’de panel, workshop, satış ve deneyim alanlarının biletleri Mobilet’te ziyaretçilere sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.