DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Londra Data Center World’da Türkiye’yi Teksan temsil edecek

    Londra Data Center World’da Türkiye’yi Teksan temsil edecek
    06.03.2020
    A+
    A-

    Dünya 6. nesil data centerlara geçişe hazırlanırken sektör 11-12 Mart’ta Londra’da düzenlenecek Data Center World Fuarı’nda bir araya gelecek. Dünyanın dört bir yanından 700’ü aşkın firmanın katılacağı fuarın jeneratör sponsoru olan Teksan, kesintisiz enerji çözümleri ile sektörün en büyük organizasyonunda Türkiye’yi temsil edecek.

    Hızla dijitalleşen dünyada artık en değerli sermaye data, en önemli sorun data güvenliği, güvenliğin olmazsa olmazı ise kesintisiz enerji… Özellikle telekom, finans gibi teknolojinin ön planda olduğu sektörler için data centerlar şirketlerin beyni, kesintisiz enerji ise kalbi olarak biliniyor. Teknolojinin hızlı gelişim süreciyle ilintili olarak data centerlar da her yıl yeniden şekilleniyor.

    Bu yıl 11-12 Mart tarihlerinde İngiltere’de düzenlenecek Londra Data Center World etkinliğinde sektörün dünya liderleri bir araya gelerek 6. Nesil Data Center için ürün ve çözümlerini tanıtacak. 700’ü aşkın firmanın yer alacağı etkinlikte Türkiye’yi Teksan Jeneratör temsil edecek.Sektörün en büyük organizasyonlarından Data Center World’ün jeneratör sponsoru olan Teksan, kesintisiz enerjiyi de garanti edecek.

    Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer şunları söyledi: “Dijitalleşmenin tüm dünyada baş döndürücü bir hızla gelişmesine paralel olarak küresel data center pazarı da büyümesini sürdürüyor. Yapılan araştırmalar data centerların dünya çapında tüketilen elektrikten aldığı payı yakın zamanda önemli ölçüde artıracağını gösteriyor. Teksan olarak kesintisiz enerjiye en çok ihtiyaç duyulan pazarlardan data center pazarını çok önemsiyoruz. Londra Data Center World’u data centerlara yönelik kesintisiz enerji çözümlerimizi tanıtacağımız önemli bir etkinlik olarak görüyoruz. Geride bıraktığımız yıl Londra’da açtığımız ofisle burayı ihracat üssümüz olarak belirledik. 130’dan fazla ülkeye yaptığımız ihracat, deneyimimiz ve birçok ülkede verdiğimiz hizmetle de data center enerji çözümlerinde iddialıyız. ”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.