DOLAR 32,5715
EURO 34,9514
ALTIN 2426,103
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lords Mobile oyun müziklerine Klaus Badelt imzası

    Lords Mobile oyun müziklerine Klaus Badelt imzası
    09.11.2018
    A+
    A-

    IGG, Lords Mobile için dünyaca ünlü müzisyen ve bestekar Klaus Badelt ile anlaştı. Klaus Badelt, yaptığı eseri Londra Senfoni Orkestrası ile kayıt altına alarak oyuna ekledi.

    Dünyanın en büyük mobil oyun firmalarından IGG, Lords Mobile ile Android ve Itunes listelerinde ilk 10’a girdi. Bununla birlikte, oyuncularına tüm ülkelerde ulaşarak onların istek ve görüşlerine göre oyunu şekillendiren firma, son dönemde oyunda yer alan müziklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyanın sayılı film ve oyun müziklerinin bestecisi Klaus Badelt, Lords Mobile için özel olarak oyun müzikleri tasarladı. 2018 başında oyuna eklenen müziklerin kaydı ise Londra Senfoni Orkestrası ile birlikte yapıldı.

    Karayip Korsanları dahil birçok filmin müzikleri Badelt’e emanet edildi

    Klaus Badelt, Hans Zimmer ile yaptığı iş birlikleri ve İnce Kırmızı Hat, Mısır Prensi, Gladyatör ve Karayip Korsanları: Kara İncinin Laneti filmleri de dahil olmak üzere eleştirmenlerce beğenilen filmler için bestelediği fon müzikleriyle tanınır. Bağımsız olarak, Denge, K-19: Tehlikeli Saatler, Kuraldışı ve Ninja Kaplumbağalar gibi Hollywood gişe rekorları kıran filmleri üzerine yaptığı çalışmalarla da nam salmıştır.

    Londra Senfoni Orkestası ile kayıtlar yapıldı

    Londra Senfoni Orkestrası’nın özel olarak kayda girdiği beste ile Lords Mobile oyunu içerisindeki aksiyon ve hikaye akışı yeni müziklerle oyunculara sunuluyor. Oyuna renk katmak ve heyecanı sürekli dinamik tutmak için güzel bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Badelt, “Destansı bir sese sahip olmak istedik, aynı büyük filmlerden alışık olduğumuz gibi. Londra Senfoni Orkestrası, her parçaya farklı bir kalite katıyor. Bestelediğin müziği aniden farklı bir seviyeye çıkarıyor, birlikte o kadar farklı çalıyorlar ki müzik aniden eşsiz bir karaktere sahip oluyor” dedi.

    IGG, Lords Mobile için yapılan bu özel çalışmanın yanı sıra farklı içerikler ve güncellemelerle oyuncularına keyifli bir içerik sunmayı hedefliyor. Bu fikirlerle Lords Mobile uzun süre listelerde kalıcı olacak gibi gözüküyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.