DOLAR 32,5705
EURO 34,7801
ALTIN 2409,76
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loulou Oturma Grubu açık hava sezonunun favorisi olmaya aday

    Loulou Oturma Grubu açık hava sezonunun favorisi olmaya aday
    17.03.2020
    A+
    A-

    Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, yeni sezonun favorilerinden olmaya aday Loulou Oturma Grubu ile açık havada acı-tatlı bir uyum yakalamak isteyenleri cezbediyor. Kalın kumaş detayları, yuvarlak hatları ve  eskimeyen tasarımıyla zamansız bir şıklık sunan Loulou Oturma Grubu, yüksek sırtlı yapısıyla da rahat ve konforlu bir oturuma sahip.

     Fark yaratan şık bahçelere konforlu ve estetik mobilyalarıyla imza atan L’unica, Loulou Oturma Grubu ile yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Yalın bir görünüme sahip çizgileri ve kalın kumaş detayıyla zıtlığı harmanlayan L’unica, açık havada acı-tatlı bir uyum yakalamak isteyenleri cezbediyor. Yüksek sırtlı yapısıyla rahat ve konforlu bir oturuma sahip olan Loulou Oturma Grubu, yuvarlak hatları ve  eskimeyen tasarımıyla zamansız bir şıklık sunuyor.

    Ezber bozan görünümü ile hayranlık uyandıran Loulou Oturma Grubu’na, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.