DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LR Health & Beauty Big Convention ile Ceza ve Murat Boz ile farklı bir etkinliğe imza attı

    LR Health & Beauty Big Convention ile Ceza ve Murat Boz ile farklı bir etkinliğe imza attı
    18.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty düzenlediği dev organizasyonla katılımcılarını büyülemeyi ve göz doldurmayı yine başardı. Hilton Bomonti Otel’de yaklaşık 3000 kişinin katıldığı Big Convention etkinliğine Ceza ve Murat Boz’un sahne performansları damga vurdu. Ceza’nın LR’a özel hazırladığı “Fark Var” şarkısı büyük beğeni toplarken, Murat Boz’un sahne şovları ise geceye renk kattı.

    Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, binlerce iş ortağının yaşam kalitesini değiştiren, hayatlarına değer katan ve iş fırsatları sunan Türkiye’nin ve Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden birisi olarak dikkat çekmeye devam ediyor. İş fırsatları ve araç konsepti ile de rakiplerinden farklılaşarak adından sıklıkla söz ettiren LR, bu yılın en büyük organizasyonu Big Convention ile yine farkını ortaya koydu.

    “Farklı mısın, Farkında mısın?” konseptine sahip Big Convention etkinliğinde yeni ürün lansmanları gerçekleştirilirken, Ceza ve Murat Boz da performansları geceye renk kattı. Ceza’nın LR’a özel hazırladığı “Fark Var” şarkısı büyük beğeni toplarken, gecenin sonunda Murat Boz sahneye LR Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Özhan Aktaş’ı davet ederek, beraber düet gerçekleştirdi.

    LR’ın yeni nesil diyet ürünü Body Mission’ın tanıtımının ve yeni iş hedeflerinin de paylaşıldığı bu özel toplantıya binlerce iş ortağı ve iş ortağı adayları katıldı. Araç konseptleri ile bugüne kadar yüzlerce kişinin otomobil kullanmasını sağlayan LR, düzenlenen organizasyonda sahne şovları ve çeşitli sürprizler ile tüm katılımcıları büyüledi.

    LR Türkiye Genel Müdürü Ö. Barış Turan, LR’ın sektörde ne derece büyük bir oyuncu olduğunu, doğrudan satış dünyasını ve global hedeflerini katılımcılarla paylaştı. LR Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Özhan Aktaş ise yeni unvan alan iş ortaklarını sahneye davet ederek yakalanan başarı grafiğindeki katkıları için kendilerine teşekkür etti. Geceye aynı zamanda LR Almanya Uluslararası İş Ortakları İlişkileri Genel Müdürü Thomas Heursen ile birlikte LR Uluslararası 3. Bölge Başkan Yardımcısı Stephan Schulte de katılarak LR dünyasındaki son gelişmeleri ve yenilikleri aktardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.