DOLAR 32,3413
EURO 35,1138
ALTIN 2310,153
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LR Health & Beauty’den yepyeni bir diyet konsepti: 28 Günlük Body Mission Yeni Nesil Zayıflama Koçunuz

    LR Health & Beauty’den yepyeni bir diyet konsepti: 28 Günlük Body Mission Yeni Nesil Zayıflama Koçunuz
    18.10.2017
    A+
    A-

    Avrupa’nın en büyük doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty, hayallerinizdeki kiloya sahip olmanıza yardımcı olacak yepyeni bir diyet konsepti olan Body Mission ile dikkat çekiyor. Alman devi, farklı tatlara ve geniş bir tarif yelpazesine sahip Figuactive ürünleri ile diyet kavramına yeni bir soluk getirecek. 28 gün boyunca uygulayabileceğiniz Body Mission ile zayıflamak artık daha kolay ve pratik!

    Pratik ve besleyici öğünler – Figuactive Ürünleri

    Yeni nesil zayıflama ürünlerine sahip olan Figuactive serisi ile canınız ister tatlı bir shake, ister sıcacık bir çorba çeksin; kolaylıkla hazırlanan, düşük kalorili, proteince zengin ve besleyici öğünler kısa sürede forma girmenizi sağlayacak.

    Tam bir öğün yerine geçen Figuactive Shakeleri kremamsı ve lezzetli içeriğiyle ile bağımlılık yaratacak. Latte-Macchiato, Çilek-Muz veya Vanilya Aromalı toz içecekler (karışımlar) özellikle sabah saatlerinde mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.

    Kış aylarında içinizi ısıtacak, bol sebzeli ve besleyici Figuactive Çorbaları’nı öğle veya akşam yemeklerinizde tam bir öğün olarak kullanabilirsiniz. Ferahlatan Akdeniz Usulü Domates Çorbası, Hint Usulü Körili Sebze Çorbası veya Patates Çorbası Auberge ile sofralarınız hiç olmadığı kadar sağlıklı olacak.

    İyi Hisset Daha iyi Görün – 28 Günlük Body Mission

    28 Günlük Body Mission ile zorlu diyet kavramı yok olacak. Body Mission’ın kolaylıkla hazırlanan besleyici ürünleri ile ihtiyacınız olan besinleri alırken, aynı zamanda herkes tarafından uygulanabilecek pratik egzersizlerin de bulunduğu egzersiz videoları hayatınıza hareket katacak.

    Body Mission, sadece yirmi sekiz günde beslenme düzeninizi değiştirmenize yardımcı olup, kısa sürede forma girmenizi sağlayacak. Kolayca hazırlanan besleyici öğünleri günlük hayatınıza uyum sağlayarak, kilo verme motivasyonunuzu da destekleyecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.