DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lufthansa uzun mesafe uçuş ağını genişletiyor

    Lufthansa uzun mesafe uçuş ağını genişletiyor
    18.06.2017
    A+
    A-

    Lufthansa, uçuş ağını genişletiyor ve 2018 yazında Frankfurt ve Münih’ten yeni kıtalararası varış noktaları sunuyor.

    San Diego, ABD’nin Kaliforniya eyaletinin ikinci, ABD’nin sekizinci büyük şehridir. Güneybatı Kaliforniya’da yer alan şehir, Meksika sınırına yakındır. Ilıman iklimi nedeniyle San Diego sakinleri tarafından ‘Amerika’nın En Güzel Kenti’ olarak adlandırılır. Plajları ve sörf için ideal Pasifik dalgaları ile ünlü olan şehir, aynı zamanda biyoteknoloji ve telekomünikasyon endüstrisi için de işlek bir noktadır. Lufthansa, 2018 yazı itibariyle San Diego’ya haftanın beş günü sefer düzenleyecek.

    Münih kalkışlı yeni destinasyon
    Lufthansa, 2018 yaz uçuşları kapsamında Münih uçuş programında Singapur güzergahını tekrar misafirleri ile buluşturuyor. Lufthansa misafirleri, haftada beş kez Bavyera’nın başkentinden Asya’nın canlı metropolüne uçabilecekler. Ayrıca Lufthansa, Münih kalkışlı Şikago uçuşlarını haftada 7’den 10’a çıkarıyor.

    Airbus A380 hayranları için iyi haber! 2018 yazı itibariyle Lufthansa, Münih’ten uzun mesafeli Los Angeles, Hong Kong ve Pekin güzergahlarına Airbus A380 ile uçuyor. Bu amaçla Lufthansa, 14 adet Airbus A380 uçağının 5 adetini Frankfurt’tan Münih’e transfer edecek ve Münih‘te yaklaşık 500 yeni personel istihdam edilecek.

    Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Hub Yönetimi sorumlusu Harry Hohmeister, “A380 uçakları ile Münih müşterilerimize 5 yıldızlı bir hub’a yakışır şekilde uçuş deneyimi sunabileceğiz. Son yıllarda, merkezlerimizin yönlendirilmesinde büyük ilerleme kaydettik. Biz süreçleri daha uyumlu ve entegre hale getirdik ve dolayısıyla artık uçaklarımızı farklı yerlerde kullanmak konusunda daha esnek durumdayız. Kalite, verimlilik ve büyüme daima önceliğimiz olacak” dedi.

    Lufthansa, Bavyera’daki büyümesine devam ettiğini açıkça gösteriyor. Önümüzdeki iki yıl boyunca, Münih’teki Lufthansa uzun mesafe filosuna iki uçak daha eklenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.