DOLAR 32,599
EURO 34,7807
ALTIN 2496,968
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Lumberjack Junior ile 23 Nisan’da renklere yolculuk

    18.04.2018
    A+
    A-

    İlhamını doğanın tüm renklerinden alan Lumberjack Junior 2018 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu, 23 Nisan’da da çocuklar için rahatlığı ve modayı bir arada sunuyor. Çocukların günlük aktivitelerine uygun olarak oldukça hafif üretilen ayakkabılar modern görünümlerinin yanı sıra konforlu oluşlarıyla çocukların ayaklarını rahat ettirirken, annelerin de gönlünde taht kuruyor.

    Sokak trend’lerini yeniden yorumlayarak hazırladığı koleksiyon ile Lumberjack Junior, çocuk modasına eğlenceli bir yorum katıyor. Pembe, mavi, sarı, füme, turuncu ve yeşil alternatifleriyle, tüm minikleri 23 Nisan’da doğanın renklerine doğru keyifli ve konforlu bir yolculuğa çıkarıyor.

    Lumberjack Junior’un zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek, 23 Nisan’da çocuklara rengârenk ayakkabılar hediye etmek için FLO, In Street ve diğer seçkin satış noktalarını veya www. flo. com. tr ve www. instreet. com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.