DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’unica Avusturalya’nın ünlü markası TiiPii Bed’i sevgililer için Türkiye’ye getirdi

    L’unica Avusturalya’nın ünlü markası TiiPii Bed’i sevgililer için Türkiye’ye getirdi
    04.02.2019
    A+
    A-

    Açık havada konforun ve şıklığın adresi L’unica, 2019 sezonunda Türkiye’ye ilk kez getirdiği asılabilir yatak Tiipii Bed ile Sevgililer Günü için romantik aşıklara sıradışı ve kalıcı bir hediye alternatifi sunuyor. Doğa aktivitelerine düşkünlükleriyle bilinen Avustralyalılar tarafından üretilen yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed; kış ve yaz bahçeleri, balkonlar ve terasların yanı sıra kamp alanları, piknikler, doğa gezileri ve sahil keyfi için sevenlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Aşıkların film seanslarına, dinlenme anlarına ve keyifli sohbetlerine konforuyla eşlik edecek Tiipii Bed’in kurulumu ve toplanması sadece birkaç dakika sürüyor. Hafifliğinin yanı sıra ince ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde çiftler Tiipii Bed’i istedikleri her yere kolaylıkla götürebiliyor.

     Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları sunan L’unica, 2019 koleksiyonuna eklediği yeni markası asılabilir yatak Tiipii Bed ile Sevgililer Günü’nde aşıkları zamanı unutup huzur içinde birbirlerine vakit ayırmaya davet ediyor. 14 Şubat’ı evdeki kış bahçelerinde, karlı bir doğa gezisinde ya da sıcak bir ülkede sahil kenarında kutlama planları yapan romantik aşıklara sıradışı ve kalıcı bir hediye alternatifi sunan L’unica, yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed ile sevenlerin keyifli sohbetlerine eşlik etmeye hazırlanıyor.

    Bahçe, balkon ve teras gibi açık hava mekanı sevdalılarının yanı sıra doğa ve kamp tutkunu çiflerin de en yakın arkadaşı olmaya aday TiiPii Bed, her mevsim keyifli anların konfor elçisi olabilecek bir ürün. Doğa aktivitelerine düşkünlükleri ile bilinen Avustralyalılar tarafından üretilen Tiipii Bed, sadece birkaç dakika içinde kolaylıkla kurulup toplanabiliyor. Hafif yapısı ile dikkat çeken bu pratik yatak, ince ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde sevenlerin dilediği zamanda dilediği yerde olabiliyor.

    Uzun yıllar boyunca aşıkların gözdesi olacak Tiipii Bed, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden temin edilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.