DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LUX* Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta

    LUX* Bodrum rezidansları lansman fırsatlarıyla satışta

    Otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyim yaşatan, Adabükü’nde muhteşem doğa ve panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

    MYC Partners’ın Bodrum Adabükü’nde 70 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği LUX* Bodrum Resort & Residences’ın içerisinde yer alan özel rezidanslar yatırımcılarını bekliyor.

    Kişiye özel ve alışılmışın dışında daha sade ve yalın hizmet sunan LUX* Bodrum’da rezidans sahibi olan yatırımcılar birçok ayrıcalıktan da faydalanabilecek. 72 adet rezidanstan 14 adedinin satıldığı ve tapu tesliminin gerçekleştiği tamamı denize sıfır, panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar lansman dönemine özel fiyatlarla satılıyor.

    Dr. Murat Akdoğan; “Kısa sürede yüksek prim kazandıracak”
    MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan kullanılmayacağı zamanlarda otelle birlikte işletilme olanağı da bulunan LUX* Bodrum rezidansları hakkında; “Biz bu projede rezidans daireleri hayata geçirirken imkansızları bir araya getirdik. Her dairenin deniz manzarası görmesi, havalimanına yakın lokasyon ve yaşam kalitesini yükseltecek ve her yaş grubuna uygun donatıların bir arada bulunması benim için çok önemliydi ve gerçekleştirdim. Kendi rezidans’ım da bu projenin içerisinde. Aslına bakarsanız kendime komşu arıyorum. Ancak bu projede hepimiz doğaya komşuyuz. Patronu ‘doğa’ olan LUX* Bodrum rezidansları yatırımcısına kısa sürede yüksek prim kazandıracak. Özellikle lansman döneminde avantajlı fiyatlarla yatırım yapanlar kısa süre içinde projenin kendini amorti etmesiyle kazanmaya başlayacaklar. Milano’da Dünya çapında gerçekleştirilen A’Design Awards Gümüş ödüllü rezidanslarımız ile yeşili ve çevreyi korumanın yanı sıra, otel konforunda bir hayat vaat ediyoruz.”

    Ayrıcalıklı lüks, lansman dönemine özel fiyatlarla satışta
    Hemen teslim ve lansman dönemine özel fiyat seçeneğiyle satışa sunulan; toplam 83 bin metrekarelik alanda yükselen ve LUX* Resorts & Hotels zincirinin Avrupa’daki ilk otelini bünyesinde bulunduran LUX* Bodrum Resort & Residences, teras rezidansları 780 bin dolar, 200 – 600 metrekare arasında değişen müstakil bahçelere sahip olan bahçe rezidansları ise 1 milyon 50 bin dolar.

    172 metrekarelik 3+1 teras ve 224 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksi seçenekleri bulunan LUX* Bodrum rezidansları, her noktasından denize girilebilen 650 metrelik sahil şeridi, tüm odalardan görülen kesintisiz deniz manzarası ve sosyal donatılarıyla iyi bir tatil ve kaliteli zaman geçirmek için yaşam alanları sağlıyor.

    4 mevsim güvenlik ve bakım hizmetinin sunulduğu LUX* Bodrum rezidanslarında, Ege ve Bodrum koylarının panoramik manzarasının yanı sıra defne ve zeytin ağaçlarının çevrelediği birçok farklı çeşit bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş muhteşem doğal güzellikleri ile egzotik lüksü deneyimleyeceksiniz.

    Hızlı ve kolay ulaşım imkanı
    Havaalanına sadece 13 km mesafede bulunan lokasyonu ve hızlı ulaşım kolaylığı sunan transfer teknesiyle Türkbükü’ne 15 dakika mesafede bulunan LUX* Bodrum Resort & Residences, kişiye özel hizmet sunuyor. Mimarisindeki sade form, doğadan ilham alan renk ve dokusuyla tüm iç dekorasyonu son teknoloji ve akıllı sistemlerle donatılan full mobilyalı rezidans daireler tamamlanmış olarak yatırımcının beğenisine sunuluyor.

    Ödüllü mimari tasarım
    Dünyanın en elit tasarım yarışmalarından biri olan Milano A’Design Awards’ta Mimari, Bina ve Yapı Tasarımı Kategorisinde Gümüş Ödül kazanan LUX* Bodrum, uzun ömürlü malzemeler, ince Türk işçiliği ve bölgeye özgü otantik yüzey rötuşları eşliğinde İtalya’dan, Almanya’dan ve dünyanın diğer egzotik köşelerinden gelen özel malzemeler ile kombine ediliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.