DOLAR 32,5022
EURO 34,9618
ALTIN 2429,879
BIST 9801,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    M.I.C.E. sektöründen yaza merhaba 

    M.I.C.E. sektöründen yaza merhaba 
    04.07.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük üçüncü MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events) fuarı olan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı kapsamında Lazzoni Hotel’in ev sahipliğinde, M.I.C.E. Sektörü profesyonelleri Yaza Merhaba demek üzere bir araya geldi.

    2014’ten bugüne Turizm Medya Grubu çatısı altında düzenlenen kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en önemli buluşması olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, önümüzdeki sene “Production Talks” konseptiyle, Türkiye ve global sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak.

    Oscar sahnesinin yaratıcılarından Derek Mclane, 2000 senesinden bu yana Eurovision’ın Prodüksiyon Direktörlüğünü üstlenen Ola Melzig, Londra Olimpiyatlarının ışık tasarımcısı Tim Roudledge da, 2020 Production Talks sahnesinde ağırlanacak isimler arasında yer alıyor.

    Tüm sektörü bir araya getirerek Lazzoni Hotel ortaklığında gerçekleşen Yaz Partisi açılışında “Production Talks 2020” konseptini tanıtma adına Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Buse Aydın tarafından misafirleri bilgilendiren bir sunum yapıldı. ACE of M.I.C.E. Summer Party, iş yoğunluğundan dolayı görüşüp fikir alışverişinde bulunma imkanı bulamayan sektör paydaşlarını bir araya getirerek, keyifli bir akşam geçirmelerini sağladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.