DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    M1Konya AVM’de normalleşme süreci başlıyor

    M1Konya AVM’de normalleşme süreci başlıyor
    10.05.2020
    A+
    A-

    Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid – 19 tedbirlerinde kademeli olarak normalleşmeye geçileceğini açıklamasının ardından sürece ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. M1Konya AVM’de, süreç kapsamında 11 Mayıs 2020 tarihi ile birlikte mağazalar kademeli olarak kapılarını açacak.

    Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1 Konya AVM, Covid-19 salgını normalleşme sürecini başlatıyor.

    Cumhurbaşkanımızın 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğine ilişkin önerisine uyarak, 11 Mayıs Pazartesi günü M1 Konya AVM’de mağazalar kademeli olarak kapılarını açıyor.

    Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren M1 Konya AVM, kararın ardından hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışma yaptı.

    Buna göre; M1 Konya AVM’de Sağlık Bakanlığı’nın önerileri çerçevesinde taze hava veren klima uygulamaları, hijyen uygulamaları, ateş ölçerler ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemelerle birlikte bütün hazırlıklar tamamlandı.

    Ayrıca AVM içerisinde çeşitli alanlara yerleştirilecek uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen kuralları, yönetmelik gereği AVM yükümlülükleri, ziyaretçilerin görevleri ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kuralları hakkında bilgilendirilecek.

    Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve avantajlı açık otoparkı olan M1 Konya AVM, bu süreçte ziyaretçilerine kolay, hızlı ve güvenli bir alışveriş fırsatı sunuyor.

    Mağazalar kademeli olarak hizmete geçecek…

    M1 Konya AVM’de hali hazırda güvenlik tedbirleri kapsamında hizmet veren mağazaların yanı sıra; US Polo, Colins, Madame Moss, Samsung, Türk Telekom, Vestel, LCW, Defacto, Korkmaz, Barrels and Oil, Ebebek ay içerisinde kapılarını açacak mağazalardan birkaçı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.