DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Machka ile büyülü bir yılbaşı için geri sayım

    Machka ile büyülü bir yılbaşı için geri sayım
    11.12.2018
    A+
    A-

    Zarif ve feminen tavrını narin detaylarla buluşturan Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar yılbaşı partilerine ışıl ışıl bir silüet yaratıyor. İhtişam dozu yüksek bu buluşma sofistike bir kış etkisi ile taçlanıyor.

    Mevsimin büyüsüne bürünen tasarımlar yeni seneyi selamlarken en özel davetlerde tüm ihtişamıyla karşınıza çıkıyor. Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yer alan gösterişli kalıplar ve detaylarsa eşsiz bir alternatif yaratıyor.

    Özel davetler için ince işçiliğin yansımasını yüksek dozda gösteren ipek saten fular aksesuarlı derin V dekolteli krep elbise veya yakası fiyonk ve drape detaylı bubbling armür elbise tüm ilgileri üzerinize çekiyor. Üst bedeni kristal taş işlemeli ve fiyonk detaylı V yaka ve straplez elbiselerse lüks detaylarıyla naif bir uyum yakalıyor.

    Full payet işli dantel tül elbise ve ipek jorjet panelli, payet işli dar kalıplar kristal işlemeleriyle şık bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. İhtişam dozu yüksek yakası saten detaylı garnili payetli smokin ceket tüm parıltıları yansıtırken cep detaylı saten düşes garnili bonded krep ceketse kombinlerin tamamlayıcısı olarak yer alıyor.

    Yanı işlemeli derin yırtmaçlı etekler veya full payet işli saten düşes anvelop krep eteklere eşlik edecek pul detaylı jorjet veya kristal işlemeli bluzlarsa vazgeçilmez klasiklere romantizm katıyor.

    Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar yeni yıl davetlerine romantik ve feminen bir seçki sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.