DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Madame Coco’dan ‘hayatımızı güzelleştirenlere’ özel hediyeler

    Madame Coco’dan ‘hayatımızı güzelleştirenlere’ özel hediyeler
    25.02.2019
    A+
    A-

    Özgün tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle hayatın her anını güzelleştiren Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü her kadına kendini özel hissettirecek ürünlerle karşılıyor. Rahatlatıcı bir ortam sunan oda parfümlerinden kişisel bakım ürünleri ve bornoz takımlarına kadar yaşam alanları için esin kaynağı olan ürünler Madame Coco mağazalarında kadınların beğenisine sunuluyor

    Madame Coco, kişisel bakım ürünlerinden bornoz takımlarına, dekoratif ürünlerden evlerde rahatlatıcı bir ortam oluşturacak oda parfümlerine kadar yüzlerce ürün seçeneğiyle Kadınlar Günü’nü taçlandırıyor.

    Evlerinin ambiyansı ve kişisel bakımları kadınların en önem verdikleri konuların başında geliyor. Kadınların tercihlerini iyi bilen ve onlara özel ürünlerle mağazalarını zenginleştiren Madame Coco, ürün çeşitliliği ile evlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

    Doğallığı tercih eden kadınların tercihi Répertoire

    Doğadan gelen içerikleriyle Répertoire ürünleri doğallığı hayatına katmak isteyenlerin tercihi olarak dikkat çekiyor. Répertoire, evinde hoş kokulu ortamlar yaratmak isteyen kadınlara, birbirinden farklı kokuda oda parfümleri sunuyor. Baharat, çiçek ve ot kokularının yanı sıra dipte marin notaları barındıran amberin eşsiz kadifemsi kokusu yaşam alanlarının her alanına yayılarak rahatlatıcı bir etki sağlıyor.

    Madame Coco ile terapi zamanı
    Madame Coco aynı zamanda kişisel bakım ürünleriyle de kadınların evde terapi etkisi yaşamasına yardım ediyor. Ferahlatıcı RÉPERTOIRE Aloe Vera Nemlendirici Jel, baharın müjdecisi RÉPERTOIRE El Kremleri ve rahatlatıcı RÉPERTOIRE Shea Yağlı Duş Jeli ile baştan aşağı bakım keyfi sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.