DOLAR 32,5395
EURO 34,8919
ALTIN 2500,562
BIST 9769,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Madame Coco’ya ikinci kez Grand Prix Ödülü

    Madame Coco’ya ikinci kez Grand Prix Ödülü
    06.05.2019
    A+
    A-

    Ev tekstili ve dekoratif ürünlerden kozmetiğe kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Madame Coco’nun sosyal medyada fark yaratan çalışmalarına Social Media Awards Turkey 2019 tarafından sektör birinciliği ve Grand Prix ödülü verildi. “Ev Dekorasyon ve Küçük Ev Aletleri” kategorisinde üçüncü kez sektör birincisi ve ikinci kez de Grand Prix ödülüne layık görülen Madame Coco, rakiplerini efektif iletişim çalışmalarıyla geride bırakırken, güçlü marka yapılanmasını ödüllerle destekliyor

    Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey 2019’da kazananlar 3 Mayıs’ta Raffles İstanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle ödüllerine kavuştu. Ev tekstili, dekoratif ürünler sektöründe lider marka Madame Coco, Social Media Awards Turkey 2019 tarafından üçüncü kez ‘Ev Dekorasyon ve Küçük Ev Aletleri’ kategorisinde üçüncü kez sektör birincisi ve ikinci kez de Grand Prix özel ödülüne layık görüldü. Ödülü Madame Coco adına Pazarlama Müdürü Ayseli Bozkır Adams ve ekibi aldı. Madame Coco aldığı ödülü sosyal medya hesaplarını ilgiyle  takip eden takipçilerine armağan etti.

    Madame Coco’nun aldığı Grand Prix ödülü, SocialBrands sosyal medya marka endeksi verilerine göre; sosyal medyada son bir yılda en yüksek performans gösteren markalara ait iletişim stratejilerinin jüri tarafından değerlendirilmesine göre belirlendi.  Jüride; PR, medya satın alma, sosyal medya ve dijital ajans temsilcileriyle fikir önderleri, akademisyenler ve dernek yöneticileri yer aldı.

    Türkiye’nin en büyük ve en prestijli sosyal medya ödülleri olan Social Media Awards Turkey’de marka, proje ve ajansların yanı sıra etkili içerik çalışmaları ve beğeni sayısıyla sosyal medyayı en iyi kullanan ünlüler ve fenomenler de ödüllendirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.