DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Madame Tussauds, SEA LIFE ve LEGOLAND Discovery Centre’da Ramazan’a özel indirim fırsatı

    Madame Tussauds, SEA LIFE ve LEGOLAND Discovery Centre’da Ramazan’a özel indirim fırsatı
    17.05.2018
    A+
    A-

    Merlin Entertainments Grup, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde indirim avantajı sunuyor. Bünyesinde bulunan eğlence merkezleri Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da geçerli olacak indirimli biletler sadece eğlence merkezlerinin web siteleri ve biletix. com. tr üzerinden satın alınabilecek.

    Avrupa’nın 1 numaralı ve dünyanın ikinci en büyük etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin Entertainments, 11 ayın sultanı Ramazan ayında tüm ailenin hesaplı eğlencenin tadını çıkarabileceği çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un web siteleri ve biletix.com.tr üzerinden yapılan alımlarda geçerli olacak indirimli biletler, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında satışta olacak.

    Paylaşmanın ve ailecek vakit geçirmenin ön plana çıktığı Ramazan ayında, Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’a giriş biletlerine çocuk ve öğrenciler için 45 TL yerine 25 TL’ye, yetişkin biletlerini ise 57 TL yerine 35 TL’ye sahip olabilirsiniz. Üstelik Ramazan ayı boyunca satın alınan indirimli biletler, satın alınan tarihten itibaren 30 gün boyunca istenilen zamanda kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.