DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Magnasand Therapy ile güne huzurla başla

    Magnasand Therapy ile güne huzurla başla
    21.06.2019
    A+
    A-

    1 milyon TL’lik Ar-Ge bütçesiyle dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atan Bambi Yatak, ilk kez bir yatakta Ünye Manyetik Siyah Kum kullanarak tasarladığı Magnasand Therapy Yatak ile sektörün dinamiklerini değiştirmeye devam ediyor.

    Şehir hayatının yıpratıcı koşulları nedeniyle vücuda yüklenen stresi düzenlemeye yardımcı olan Magnasand Therapy Yatak, 100 denek üstünde 20 gün boyunca test edildi. İçerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral ve bileşen ile stresi azaltan, ağır materyaller içermemesi sebebiyle de “dünyadaki en kaliteli çeşit” olarak nitelendirilen Ünye Manyetik Siyah Kum ile tasarlanan Magnasand Therapy, Bambi’nin inovasyona verdiği önemi kanıtlıyor. Yeni yatağını ilk etapta 5 bin, yılsonuna kadar 50 bine yakın üretmeyi hedefleyen Bambi, ayrıca 13 farklı ülkeye de ihraç etmeyi hedefliyor.

    En çok Magnasand Therapy Yatak satılıyor

    Fabrikasında 35 saniyede 1 yatak üreten Bambi Yatak, gün sonunda toplam 800 yatak ve 600 baza ve başlık üretiyor. Tüm ürünleri arasında en yüksek satışı Magnasand Therapy Yatak’tan elde eden Bambi Yatak, 25 saniyede 1 yatak üretme hedefiyle çalışıyor. Bambi Yatak 2019 yılında yurt içi ve yurt dışında 250’si Bambi Sleepworld mağaza olmak üzere toplam 500 mağaza daha açmayı, 520 kişilik toplam çalışan sayısıyla da 2019 yılında 1.000 ila 1.200 adet yatak üretimi hedefliyor.

     

    “Farklı elementler her zaman ilgimizi çekmiştir”

    Magnasand Therapy Yatak’ın dünyada ve Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, 20 kişilik Ar-Ge ekibiyle iş süreçlerini yönettiklerini söyledi. Gökmen, “Ar-Ge’yi DNA’sına kodlayan bir marka olarak, işimiz olan yatakta kullanılabilecek farklı hammaddeler, farklı elementler, farklı inovasyonlar her zaman ilgimizi çekmiştir. Böyle bir kumun bizim ülkemizde olması da dikkatimizi cezbetti. Belirli bir Ar-Ge sürecinden sonra başarılı olabileceğini düşündük ve Magnasand Therapy yatağı yapmaya karar verdik. Magnasand Therapy için reklam, lansman ve Ar-Ge çalışmalarıyla 5,5 milyon TL yatırım yaptığımızı söyleyebiliriz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.