DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu

    Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu
    25.08.2017
    A+
    A-

    Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı. Projenin örnek dairesinde Koleksiyon, geçmişi ve geleceği birleştiren, her çizgisinde bir hikaye barındıran tasarımlarıyla İzmirlilerin düşlerini hayata geçiriyor.

    Koleksiyon, yeni düşünce ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya yaratma anlayışı sayesinde, yaşanılası mekanlar sunmayı amaçlayan konut projelerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Tasarımlarıyla ev mobilyasında yeni yaşam alanı kurguları sunan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en iddialı gayrimenkul projelerinden olan Mahall Bomonti İzmir projesinin örnek dairesinde tercih edilen iş ortağı oldu. Alsancak, Kordon, Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşma imkanı sağlayan Mahall Bomonti İzmir’in örnek dairesinde eşsiz tasarımının yanı sıra tartışılmaz konforuyla yer alan Koleksiyon, proje sakinlerine düşlerindeki yaşam alanını vadediyor.

    Koleksiyon’un Özel Hikayeleri Mahal Bomonti’de

    Estetik ve zarafetin yumuşaklıkla buluştuğu Suenios yataklar, kullanıldığı mekana hareketlilik katan Bongo puf, yalın hatları ve değişebilen kapak renkleriyle alternatifler sunarken farklı stillere ve dokulara uyum sağlayabilen Antigone depolama üniteleri, net çizgisiyle zamansız bir tasarım objesi olan ve 500 yıllık Babil medeniyetinden ilham alan Babil Sedirvan gibi Koleksiyon’uon özel tasarımları projeyle bütünleşiyor.

    470 konut, 572 ofis, 30 ticari birimden oluşan Mahall Bomonti, 1+0’dan 3+1’e kadar geniş alternatifler sunuyor. Özel loft dairelerinin eşsiz panoramik manzaraya sahip olduğu projede mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilmesi planlanan 1+0 daireler yoğun ilgi görüyor. Koleksiyon ve Mahall Bomonti, özel tasarımları incelemek üzere sizi örnek daireye davet ediyor. Mahall Bomonti’ye www. mahallbomontiizmir. com ve 444 18 99’den ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.