DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Make Up For Ever favori ürünlerini yeni fiyatlarıyla sunuyor

    Make Up For Ever favori ürünlerini yeni fiyatlarıyla sunuyor
    28.08.2017
    A+
    A-

    Kozmetik tutkunlarının vazgeçilmez markalarından olan Make up For Ever en sevilen ürünlerinden; Ultra HD Stick Fondöten, Artist Rouge serisi ve Ultra HD concealerını yeni fiyatlarıyla sevenleriyle buluşturuyor.

    Sadece Sephora’da!

    Make up For Ever’ın zengin ürün skalasında ve renkli dünyasında kendini şımartmak isteyenler, muhteşem ürünlere avantajlı yeni fiyatlarla sahip olma imkanını yakalıyor.

    Ultra HD Stick Fondöten 179 TL, Artist Rouge serisinden rujlar 112 TL, Make Up Forever Ultra Hd Concealer 115 TL’den satışa sunulmaya başlandı.

    Make Up For Ever Artist Rouge

    Make Up For Ever, 48 farklı tonu bulunan Artist Rouge serisi ile kadınların kalbini çalıyor. Marka, Artist Rouge ile iki süreci bulunan “Show-off Color” pigment işleme teknolojisini ilk kez kullanıyor:

    Triple Grinding Technology (Üçlü Öğütme Teknolojisi) ile pigmentler, 48 ruj tonunun mükemmelliğini ve saflığını ortaya çıkarmak için üç kere ezilerek homojen ve küçük hale getiriliyor.

    Karıştırma sürecinde bu pigmentler renksiz bir yağ ile birleştirilerek daha yoğun ve tek bir renk ortaya çıkartılıyor.

    Artıst Rouge, rujları uzun süreli dayanıklılığa sahip balmumu komplekslerinden üretilmiş olma özelliği taşıyor ve kadınların gün içinde

    karşılaştıkları zorlu koşullara başarıyla dayanıyor. Makademya yağı ve ebegümeci karışımı besleyici yapısıyla dudaklara muazzam bir rahatlık veriyor.

    Fiyat: 112 TL

    Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten

    Devrim niteliğindeki 4K dijital kamera teknolojisi görsel-işitsel dünyayı sallayarak full HD görüntülere yeni bir boyut kazandırıyor.

    4K kompleksi, ULTRA HD stick fondöteni algılanamaz hale getiren aktif bileşenleri bir arada topluyor. MAKE UP FOR EVER, likit fondöteninden yola çıkarak tasarladığı formülüyle 15 farklı tonda, stick formatında kremsi ve canlı bir dokuya sahip ürünü fondötenin uygulanmasını kolaylaştırıyor.

    Seyahat dostu stick formatı sayesinde günün her saati çantada taşınabilecek olan bu fondöten, kontürleme için mükemmel bir ürün olma özelliği taşıyor.

    Fiyat: 179 TL

    Make Up Forever Ultra Hd Concealer

    Kusursuz makyaj için vazgeçilmeziniz olacak Ultra Hd fondöten ile beraber kullanılabilen kapatıcı, yeni 4K formülü sayesinde kameralar önünde cildinizin ve gözlerinizin ışıldamasını sağlıyor.

    Ultra Hd Concealer tek başına kullanıldığında bile gözlerinizdeki tüm yorgunluk belirtilerini yok ediyor ve güne dinlenmiş gözlerle başlamanızı sağlıyor. Sihirli formülüyle gözlerinizdeki tüm yorgunluk belirtilerini silen, kapatıcının ışıltılı ve doğal yapısı sayesinde gözleriniz sanki iyi bir uykunun ardından dinlenmiş gibi görünüyor.

    Fiyat: 115 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.