DOLAR 32,4701
EURO 34,5592
ALTIN 2474,071
BIST 9525,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makine almak isteyenlere destek

    21.07.2019
    A+
    A-

    Makine almak isteyen firmalara Emektar Makina’ dan faizsiz ve 18 ay vadeli kampanya fırsatı.

    Makina satın almak isteyen firma sahiplerine yönelik kampanya ve hizmetler sunan Emektar Makina, uygun taksit ödemeleriyle işletmeleri direkt satın alma maliyetini harcama yükünden kurtarıyor.

    CNC Tezgahlarda 60 yılı aşkın uzmanlığı ve deneyimiyle sektörün önde gelen firmalarından olan Emektar Makina son olarak Baykal makinalarını da kampanyaya dahil etti. Kampanya dahilinde stoklarla sınırlı olan makinalar faizsiz ve 18 ay vadeli olarak satışa sunuldu.

    Uzun vadeli satışlarıyla makina yatırımı yapmak isteyen firmalara farklı kampanyalarıyla ulaşan Emektar Makina satış sonrası hizmetleri de kendi bünyesinde veriyor.

    Geniş makina parkuruyla hizmet veren Emektar Makina, müşterilerine en uygun makinayı seçmesine olanak sağlamasının ardından üretim çözümleri, imalat teknolojileri ve finansman gibi konularda da danışmanlık yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.