DOLAR 32,5191
EURO 34,8375
ALTIN 2473,992
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makrapoli İnşaat, projesiyle konut seferberliğine ek fırsat sunuyor

    Makrapoli İnşaat, projesiyle konut seferberliğine ek fırsat sunuyor
    21.05.2018
    A+
    A-

    Tecde Group bünyesinde bulunan Makropoli İnşaat’ın Büyükçekmece’de yükselen projesi Flamingo Blu, çok cazip imkanlarla daire sahip olma imkanı sağlıyor. Konutta seferberlik kampanyasına özel olarak kalan son 20 daire için %20+%5 indirim ve şirket bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor. 

     13 farklı tipte 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleriyle müşterilerine alternatifler sunan proje, İstanbul’un nezih ve huzurlu deniz semti Mimarsinan sahilinde yer alıyor. Toplam 59 daireli proje olan Flamingo Blu, denize sadece 350 metre mesafede olup aynı zamanda E-5’e 450 metre mesafede özel bir lokasyonda bulunuyor. Flamingo Blu; açık havuz, hobi odası, fitness salonu, kapalı otopark, oto yıkama alanı, çocuk oyun parkı, basketbol ve futbol sahasına sahip. Proje ayrıca seramik kaplama dış cephesiyle ve yerden ısıtma teknolojisiyle daire sahiplerine konfor yaratıyor. Projenin detaylarına 02122740066 telefon numarasından ya da flamingobluistanbul. com internet adresinden ulaşabilirsiniz.

     Seferberlik 15 Haziran’a kadar sürecek

    Konutta seferberlik kampanyasında; bankaların faiz indirimi ve hükümetin KDV oranları ile tapu harçlarındaki indirimine, inşaat patronları da destek vermişti. GYODER, İNDER ve KONUTDER başkanları “güç birliği” kampanyası başlatarak, 41 inşaat firmasının yer aldığı kampanyaya 150’ye yakın projeyle destek verdiler. Kampanyada peşinatlar da yüzde 5’e indirildi. Peşinat ile 120 ay vadeli kredi seçeneğinden yararlanmak isteyenler 0,98 faiz oranından yararlanıp yüzde 20 indirim ile konut satın alabiliyorlar. Konutta yüzde 20 indirim seferberliği 1 ay sürecek. 30 gün sürecek olan kampanyada son gün 15 Haziran 2018 olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.