DOLAR 32,3376
EURO 35,0811
ALTIN 2238,974
BIST 8720,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyol Gayrimenkul ’den iki proje ile Konut Kampanyası seferberliğine destek

    Makyol Gayrimenkul ’den iki proje ile Konut Kampanyası seferberliğine destek
    23.05.2018
    A+
    A-

     

    Makyol Gayrimenkul, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Beylikdüzü’ndeki Makyol Yaşam ve Bahçeşehir’deki Makyol Santral projeleriyle katılıyor.

     

    Kampanya kapsamında “yüzde 5 peşinat,  yüzde 20 indirim, yüzde 0,98 faiz oranı kalan yüzde 15 ise bir yıl sonra ödeme ” fırsatlarından faydalanarak Makyol Yaşam veya Makyol Santral projelerinden ev sahibi olunabiliyor.

    Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol, sektörün üç büyük kuruluşu GYODER, KONUTDER ve INDER tarafından başlatılan “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Beylikdüzü’ndeki Makyol Yaşam ve Bahçeşehir’deki Makyol Santral projeleriyle destek veriyor.

    Kampanya kapsamında yaşamın başladığı teslime hazır Makyol Yaşam veya 2019 yılı ikinci çeyreğinde teslim edilecek Makyol Santral projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere “yüzde 5 peşinat, yüzde 20 indirim, yüzde 0,98 faiz oranı” fırsatları sunuluyor. Bu kampanyadan yararlananlar kalan yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödeyebiliyorlar.

    Makyol Santral, 2019 Mayıs’ta Teslim

    İstanbul’un değeri hızla artan Bahçeşehir’de, büyüklükleri 55 ile 300 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Makyol Santral projesinde 407 daire, 9 villa ve ticari alanlar yer alıyor.  Proje, 2019 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

    Makyol Yaşam, Beylikdüzü’nün merkezinde hemen teslim

    Hayatın her anında ihtiyaç duyulabilecek sosyal imkânlara yürüme mesafesindeki Makyol Yaşam’da 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daire ile restoran, kafe ve mağazaları buluşturarak 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.