DOLAR 32,5947
EURO 34,8147
ALTIN 2496,872
BIST 9455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Oriental dünya çapındaki cazip konuk ağırlama programı Fans Ofg M.O.’yu sundu

    Mandarin Oriental dünya çapındaki cazip konuk ağırlama programı Fans Ofg M.O.’yu sundu
    16.05.2018
    A+
    A-

    Kişiselleştirilmiş detayları ve samimi ağırlama hizmetiyle öne çıkan Mandarin Oriental Hotel Group’un misafirleri, artık Fans of M.O. programına dahil olarak dünya çapındaki tüm Mandarin Oriental otellerindeki konaklamalarında çeşitli ikram ve sürprizlerden oluşan ayrıcalıklı hizmet imkanlarına sahip oluyor.

    Kullanım deneyimini ön planda tutan Fans of M.O. programına web sitesi üzerinden online olarak ya da otelde check-in esnasında kolaylıkla katılmak mümkün. Dünya çapındaki tüm Mandarin Oriental otellerinde üyelerine ücretsiz wi-fi kullanımı ve karşılama hizmetlerinin yanı sıra, farklı ayrıcalıklar sunan programda üyeler, maksimum konfora ulaşmak için konaklamalarını daha fazla ek hizmetlerle kişiselleştirebilecekler.

    Fans of M.O programına katılan üyeler Mandarin Oriental Hotel Group’un web sitesi mandarinoriental.com üzerinden direkt rezervasyon yaparak sadece en uygun ve en esnek fiyatlardan faydalanmakla kalmayıp, aynı zamanda konaklamaları boyunca yararlanabilecekleri iki adet ayrıcalıklı hizmet seçme olanağını da elde edebilecek. Ayrıcalıklı teklifler arasında erken check-in, geç check-out, yemek ya da spa kredisi, sabah kahvaltısı, bir üst oda kategorisinde konaklama, kablosuz internet erişim kolaylığı, ütü hizmeti veya kutlama ikramları gibi çeşitli alternatifler yer alıyor.

    “Misafirlerimiz için, konaklamalarının her birini unutulmaz kılan ve birbirinden cazip imkanlarla dolu Mandarin Oriental’in eşsiz üye programı Fans of M.O.’yu sunmaktan dolayı çok mutluyuz,” diyor Mandarin Oriental Grup Pazarlama Direktörü Michael Hobson. “Misyonumuz misafirlerimizi her zaman memnun etmek. Bu program, misafirlerimizin tüm Mandarin Oriental destinasyonlarındaki ziyaretlerini kişiselleştirebilmelerini ve ihtiyaçlarını öngörebilmemizi sağlayacak” diye ekliyor.

    Dünya çapındaki Mandarin Oriental otellerinin fan’ları arasında Morgan Freeman, Geofrey Rush, Dav Patel, Lucy Lio ve Christian Louboutin gibi ünlü oyuncu ve sanatçılar da var. Dünyaca ünlü bu isimlerin neden bu eşsiz programın bir parçası olduğunu https:// www.mandarinoriental. com/ celebrity-fans adresine göz atarak keşfedebilirsiniz.

    Çok yakında Türkiye’ye özel web sitesi hizmete geçecek olan Fans of M.O. ile ilgili daha fazla bilgi ve siz de bir Fans of M.O. olmak için şimdilik mandarinoriental. com/ fans-of-mo adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.