DOLAR 32,5026
EURO 34,962
ALTIN 2430,073
BIST 9816,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Oriental Hotel Group’un yine yüzü Rami Malek 91. Oscar sahibi oldu

    Mandarin Oriental Hotel Group’un yine yüzü Rami Malek 91. Oscar sahibi oldu
    25.02.2019
    A+
    A-
    Mandarin Oriental’ın “He’s a Fan / She’s a Fan” isimli 20 yıllık global kampanyasının yeni ismi Amerikalı aktör Rami Malek Altın Küre ve BAFTA’dan sonra 91. Oscar Ödül Töreni’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.
    2019 Oscar ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda, gerçekleştirilen 91. Oscar Ödül Töreni’nde kırmızı halı rüzgarından sonra Oscar kazananlar da açıklandı. Yönetmenliğini Bryan Singer’ın yaptığı Bohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury rolüyle nefes kesen bir performans sergileyen Rami Malek ‘En iyi Erkek Oyuncu’ Oscarının sahibi oldu.
    “He’s a Fan / She’s a Fan” kampanyasının en yeni üyesi Rami Malek’in geçtiğimiz sene Bohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury rolüyle hem Altın Küre hem de BAFTA ödüllerinin de sahibi olmuştu. Oyuncunun diğer öne çıkan rolleri ise, Ben Stiller ile yer aldığı A Night at the Museum ve Tom Hanks ve Julia Roberts ile birlikte oynadığı Larry Crowne filmlerindeydi. Malek aynı zamanda birçok televizyon yapımında da rol alarak, Mr Robot dizisiyle 2016’da Öne Çıkan Oyuncu Emmy Ödülü’nün sahibi olmuştu.
    “He’s a Fan / She’s a Fan” kampanyası, Mandarin Oriental’in ikonik sembolü olan yelpazeyi İngilizce dilindeki ‘fan’ kelimesini hem yelpaze hem de hayran anlamıyla kullanarak grubun bağlı olduğu diğer otellerinde düzenli olarak konaklayan uluslararası bilinirliğe sahip ünlü isimlerle zarif bir şekilde bir araya getiriyor. Mandarin Oriental, her ünlünün desteğine karşılık onlar adına tercih ettikleri sosyal sorumluluk çalışmalarına bağışta bulunuyor.
    Oyunculuğun yanı sıra, göze çarpan stil anlayışı ile adından söz ettiren Malek, dünyaca ünlü moda dergilerinin hazırladığı En İyi Giyinen Erkekleri listelerinde düzenli olarak yer alıyor. En son 2019’un En İyi Giyinen Erkekleri arasında da yer aldı. GQ dergisi ise Malek’in görünümünü “zarif, yalın ve kusursuz bir şekilde bir araya gelmiş” bir stil olarak tanımlıyor.
    Malek için konaklama deneyimini gerçek anlamda lüks kılan en önemli unsurlar; detaylara gösterilen özen, nezaket ve mükemmel bir hizmet. Mandarin Oriental otelleri arasında favori oteli olan Mandarin Oriental, Bodrum’u sakinliği ve huzuru için sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu, konserlerinden sonra Queen üyeleriyle zaman geçirme şansını yakaladığı Mandarin Oriental, Barcelona’nın da kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirtiyor.
    Rami Malek, Mandarin Oriental, Bodrum’da portre fotoğraflarıyla tanınan ünlü fotoğrafçı Mary McCartney’nin objektifinin karşısına geçti.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.