DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarin Otel, Bodrum’un yeni genel müdürü Harun Dursun

    Mandarin Otel, Bodrum’un yeni genel müdürü Harun Dursun
    11.05.2018
    A+
    A-

    1 Mayıs 2018 tarihinde Mandarin Oriental, Bodrum’daki görevine başlayan Harun Dursun, 20 yıl boyunca Hyatt Oteller Grubu’nun Türkiye, İngiltere ve Ürdün’deki otellerinde çeşitli üst düzey pozisyonlarında edindiği tecrübelerle birlikte, son olarak 2013–2018 yılları arasında Genel Müdür görevini üstlendiği Ürdün’deki Grand Hyatt Amman’dan katılıyor.

    Harun Dursun, lisans eğitimini 1994 yılında Mersin Çukurova Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra, master eğitimini İskoçya’nın Glasgow şehrindeki Strathclyde Üniversitesi’nde Uluslararası Otel İşletmeciliği Bölümü’nde dereceyle bitirmiştir.

    1998 yılında Hyatt Oteller Grubuna katılan Dursun, 2010 yılında grubun ilk Türk Genel Müdürü olarak Park Hyatt İstanbul’da göreve başlamıştır.

    Türkiye’nin İlk Resmi Sommelier’i unvanına sahip olan Harun Dursun, Türk Sommelier Derneği’nin de kurucu üyelerindendir. Dernek bünyesinde Başkan Yardımcısı görevinde bulunmuş ve ülkesini üç kere Avrupa, iki kere de Dünya Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmiş; Avrupa’da üç kez yarı finalistliğe yükselmiştir.

    Harun Dursun’un sektördeki geniş tecrübesi Türkiye, İngiltere, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rusya’da otel açılışları ve dört farklı iyileştirme projesinde üstlendiği üst düzey yöneticilik görevlerinden gelmektedir.

    Akıcı İngilizce ve Almanca dilbilgisine sahip Harun Dursun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, İrlandalı eşi ve iki çocuğuyla birlikte 2018 yaz sezonu başında Bodrum’da yaşamaya başlayacaktır.

    Dinamik, hırslı, kültürlü, sektöründe tecrübeli ve tutkulu bir lider olan Harun Bey’i Mandarin Oriental Otel Grubu’nda karşılamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.