DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mandarins Gayrimenkul’den yılbaşına özel kampanya 60 aya yüzde 0 faiz avantajı

    Mandarins Gayrimenkul’den yılbaşına özel kampanya 60 aya yüzde 0 faiz avantajı
    13.12.2017
    A+
    A-

    Mandarins Gayrimenkul tarafından 1.2 milyar TL yatırımla iki etap halinde inşa edilen The Mandarins Acıbadem’de ev sahibi olmak isteyenler için 60 ay vade ile yüzde 0 faiz kampanyası uygulanıyor. Avrasya Tüneli’nin Anadolu Yakası çıkışında yükselen projede bin 115 daire yer alacak.

    The Mandarins Acıbadem’de yatırım değeri 550 milyon TL olan birinci etabın yüzde %95‘i tamamlandı. İlk etabı Mayıs 2018’de, ikinci etabı Ağustos 2020’de konut sahiplerine teslim edilecek projede kişiye özel esnek ödeme avantajları sunuluyor. Lokasyon avantajı, akıllı ev uygulamaları, sosyal donatıları ve kendi bünyesinde yer alacak olan alışveriş alanları ile dikkat çeken projenin ilk etabında sınırlı sayıda daire kaldı.

     Esnek ödeme koşulları ile ev sahibi olmak mümkün

    İstanbul’u üst düzey konforla yaşamak isteyenler için tasarlanan The Mandarins Acıbadem, rahat ödeme planıyla da ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kolaylık sağlıyor. Peşinat, aylık ve ara ödemeler alıcıyla beraber kararlaştırılarak kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. %20 peşinat imkanı sağlanan projede, faizsiz 60 aya varan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

     İstanbul’un merkezinde 5 yıldızlı yaşam

    Kent kültürüne uyumlu, teknolojik donanımlarla donatılan ve insan odaklı yaklaşımı benimseyen The Mandarins Acıbadem’de marka restoranlar, kafeler ve prestijli mağazalar bulunacak. Sundukları ödeme kampanyası ile ilgili açıklama yapan Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın,Konumu, konut ve sosyal donatı özellikleri sayesinde The Mandarins Acıbadem, hem konut sahibi olmak isteyenlerin hem de yatırımcıların ilgi odağı oldu. İlk etapta istedikleri büyüklükte daire alma şansını kaçıranlar 2.etap için sıraya girdiler” dedi.

    Akasya AVM’nin yanında iki etap olarak inşa edilen proje, başta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olmak üzere, Ünalan metrosu, Uzunçayır metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.