DOLAR 32,5981
EURO 34,7953
ALTIN 2506,045
BIST 9479,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maretem, otel odalarını mite tehlikesine karşı koruyor

    Maretem, otel odalarını mite tehlikesine karşı koruyor
    24.01.2019
    A+
    A-
    21 Ocak 2019 – 1 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen sömestr tatili için aileler planlarını tamamladı. Otellerde konaklayacak ailelerin en hassas olduğu konuların başında hijyen geliyor. Özellikle sirkülasyonun fazla olduğu işletmelerde, yeterli hijyen sağlanamadığında yatak, döşeme ve halı gibi noktalarda gözle görülemeyen mite’lar (akarlar) ortaya çıkıyor. Maratem, alerjik etkileri tetikleyen mite’lara karşı geliştirdiği ürünü M280 Anti-Mite ile uzun süreli çözüm sağlıyor.  
    Yaklaşan sömestr tatili için tatil planlarını tamamlayan aileler, konaklama yapacakları otellerin seçimini yaparken öncelikle hijyene dikkat ediyor. Özellikle alerjik bünyeye sahip misafirlerin konaklama sırasında ortaya çıkabilecek alerjik durumların önüne geçmek için yatakların, halıların ve koltukların periyodik olarak özel ürünlerle temizlenmesi gerekiyor.
    İşletmelerin çözüm ortağı Eczacıbaşı Profesyonel’in endüstriyel hijyen markası Maratem, yeni ürünü Maratem Anti-Mite ile akarların beslenmesini ve üremesini engelleyerek, bu akarların sebep olduğu, nefes almada güçlük, baş ağrısı, ciltte kaşıntı gibi rahatsızlıkların önüne geçilmesini sağlıyor.
    ANTİ-MİTE İLE ÜÇ AY KORUMA
    Yatak, halı, kilim, koltuk, perde, araba koltuğu, pelüş gibi yüzeylerde kullanılabilen Maratem Anti-Mite; kokusuz olması sayesinde rahat bir kullanım sağlarken, kullanıldığı yüzeyde leke bırakmıyor. Mite’ların üremesini etken maddesi sayesinde engelleyen Maratem Anti-Mite, kullanıldığı alanlarda üç ay boyunca koruma sağlıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.