DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Londra’da tanıttı

    Marks & Spencer 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Londra’da tanıttı
    28.06.2018
    A+
    A-

    Stilde yarattığı farkla öne çıkan ve kalitede öncü olan Marks & Spencer’ın, 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtımı Londra’da gerçekleşti. Davete Marks & Spencer’ın marka dostu Ahu Yağtu da katıldı.

    İlham veren bir yaşam biçimini benimseyen Marks & Spencer, 2018 Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtımını, farklı ülkelerden birçok davetlinin de katılımıyla Londra’da renkli bir davetle gerçekleştirdi. Marks & Spencer’ın zamansız parçalarını kendi stili ile yorumlayarak moda severlere ilham kaynağı olan Ahu Yağtu marka dostu olarak katıldığı davette yeni koleksiyonları keşfederken, sezona dair stil ipuçlarını da paylaştı.

    Marks & Spencer 2018 Sonbahar-Kış sezonuna güven ve sadelik duyguları ile geçiş yapıyor. Markanın yeni sezonunda her ihtiyaca hitap edebilecek koleksiyonlar bulunuyor.

    Yeni sezonun temalarından “The Foundation Edit”, bir gardırobun olmazsa olmazlarına sahip. Modern yaşam tarzının mükemmel tamamlayıcısı olan, terziliğin yapı taşlarından oluşan bir seçki sunuyor.

    Sonbaharın gelişiyle “Poetic” koleksiyonu görünüyor ve tepeden tırnağa yepyeni renklerle feminenliğe yöneliyor. Yumuşak uçuk pembeden gül rengine, bordodan fuşyaya uzanan zengin bir pembe paleti koleksiyonun tonunu oluşturuyor. Lüks dokular koleksiyona zenginlik katarken, kalın örgüler ve pelüş fitilli kadifeler koleksiyonu güçlü bir dokunuş ile tamamlıyor.

    “Sartorial” koleksiyonu ise spor-lüks bir bakış açısıyla yeniden tasarlanan klasik şekillerle ve şık özel dikimleriyle karşımıza çıkıyor. Zümrüt yeşili ve mavi koleksiyonda öne çıkan renkler arasında yerini alıyor.

    Kış aylarında karşımıza çıkacak olan “Soft Heritage” teması ise karamel tonlarını keşfederken koleksiyona ruh katan leylak renginden de ipuçları veriyor. Bu dokunuşlar iç giyim ve günlük giyim parçalarının da yönünü tanımlıyor, doğal kıvrımlar form ve tasarım ile vurgulanıyor.

    Onyx” koleksiyonu, parti ruhuna modern bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Kurtarıcı elbiseler ve “statement” parçalar mevsime modern bir yorum katmak adına zarifçe eşleşiyor. Mavimsi yeşil ve koyu sarı tonlarından oluşan zengin renk paleti, çarpıcı aksesuarlarla vurgulanıyor ve lüksün cazip yönlerini yansıtıyor. Yenilikçi destekli iç giyim parçaları ise sade bir feminenliği ön plana çıkarıyor.

    Stil sahibi tasarımların merkezine çok yönlülüğü yerleştiren Sonbahar-Kış 2018 kadın giyim ve iç giyim koleksiyonları, Eylül 2018’den itibaren seçili mağazalarda ve Marks & Spencer web sitesinde satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.