DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer yeni konsept mağazası ile Vadistanbul’da

    Marks & Spencer yeni konsept mağazası ile Vadistanbul’da
    24.03.2018
    A+
    A-

    Stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer, zengin ve şık koleksiyonlarını, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Vadistanbul’da açtığı yeni konsept mağazasıyla alışveriş severlerin beğenisine sunuyor.

    Şık ve rahat koleksiyonlarının yanı sıra “Hayatı iyi yaşa” mottosuyla alışverişi keyifli kılan Marks & Spencer, alışveriş keyfini ve konforunu en üst düzeyde tutmak için her detayın incelikle planlandığı Vadistanbul AVM’de 23 Mart Cuma günü kapılarını açtı.

    Türkiyede 46 mağaza ve online alışveriş sitesi  ile 11 ilde faaliyet gösteren uluslararası İngiliz Perakende devi Marks & Spencer, Türkiye’de 47. mağazasını Vadistanbul’da açarak İstanbul’daki mağaza sayısını 25’e çıkarıyor ve böylelikle daha geniş bir yelpazede Marks & Spencer severlerine ulaşmayı hedefliyor.

    Vadistanbul giriş katında 500 metrekarelik bir alanda müşterilerini ağırlamaya hazırlanan Marks & Spencer’ın yeni konsept mağazası, renkleri ve koleksiyonları öne çıkartacak şekilde tasarlandı. Farklı ışıklandırmaları, büyük aynaları ve mevsimsel görüntüleri ile zenginleştirerek ziyaretçilerine çarpıcı ve ilham verici bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen Marks& Spencer, sezonun olmazsa olmaz trendlerinin sergilendiği mağaza girişindeki dikkat çekici karşılama alanı ile de müşterilerini geniş bir stil yelpazesi ile tanıştırıyor. Kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarının yanı sıra iç giyim ürünleri ile de her ihtiyaca cevap verecek genişlikte tasarlanan mağazada Marks & Spencer, ürünlerine en kolay ve rahat şekilde ulaşılmasını hedefleyerek, tüketicilerine uzun soluklu bir alışveriş deneyimi vadediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.