DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer yenilenen konsepti ile İstinye Park’ta

    Marks & Spencer yenilenen konsepti ile İstinye Park’ta
    23.03.2018
    A+
    A-

    Stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer, zengin ve şık koleksiyonlarını, İstinye Park’ta yenilenen butik mağaza konseptiyle misafirlerine sunmaya devam ediyor.

    Şık ve rahat koleksiyonlarının yanı sıra “hayatı iyi yaşa” mottosuyla alışverişi keyifli kılan Marks & Spencer’ın tamamen yenilenen İstinye Park mağazası yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor.

    İstinye Park giriş katında 700 metrekarelik bir alanı kaplayan Marks & Spencer’ın yeni konsept mağazası, kadın giyiminden erkek giyime, iç giyimden çocuk giyime kadar uzanan zengin seçkisi ile tüm kaliteli kıyafet ve aksesuar reyonlarıyla modernize bir şekilde tasarlandı.

    Marks & Spencer yeni butik konseptindeki mağazasını ışıklandırmalar, büyük aynalar ve mevsimsel görüntüler ile zenginleştirerek ziyaretçilerine çarpıcı ve ilham verici kılmayı hedefliyor. Sezonun olmazsa olmaz trendlerinin sergilendiği mağaza girişindeki dikkat çekici karşılama alanı ile müşteriler geniş bir stil yelpazesi ile tanışabilecek. Yeni mağazada takım ve tek parça pek çok ürünü inceleme fırsatı bulabilecekler.

    Farklılaşan dekorasyonu ile, ziyaretçilerinin ürünlerine en kolay ve rahat şekilde ulaşmalarını hedefleyen Marks & Spencer, tüketicilerine keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor.

    Marks & Spencer Satış ve Pazarlama Operasyonlarından Sorumlu Grup Başkanı Murat Buyurgan, yenilenen konsepti ile ilgili; “Marks& Spencer bugünün ve yarının müşterisine daha uyumlu olabilmek için bir dönüşümden geçiyor ve bizler de Türk müşterilerimize bu heyecan verici alışveriş tecrübesini yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz. En son moda koleksiyonumuz, ilham veren yeni mağaza ortamımız ve sıra dışı müşteri hizmetlerini birleştirdik. İstinye Park’taki modern mağazamız gerçekten özel bir mağaza ve bu yepyeni mağazamızda müşterilerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.