DOLAR 32,3345
EURO 35,2022
ALTIN 2247,364
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer’ın Active Koleksiyonu spor aktivitenize dinamizm katıyor

    Marks & Spencer’ın Active Koleksiyonu spor aktivitenize dinamizm katıyor
    17.01.2019
    A+
    A-

    Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunan Marks & Spencer, şıklık ve inovasyonu spor giyimde bir araya getiriyor. Hem iç hem dış mekanlarda dilediğinizce spor yapmanızı sağlayacak inovatif dokunuşlarıyla ön plana çıkan Active koleksiyonundaki parçalar, günlük yaşamınızdaki sportif kombinleriniz için de ideal birer tamamlayıcı olmaya aday. Siyah ve grilerin yanı sıra mavilerin ve morların da olduğu şık bir renk paletinden oluşan bu yeni koleksiyon aynı zamanda günlük hayatınızı kolaylaştıracak bir çok özelliğe sahip.

    Marks & Spencer’ın sutyen efsanesi, Active koleksiyonuna da sıçradı!

    Marks & Spencer denince akla ilk gelen iç giyim uzmanlığı, Active koleksiyonundaki spor sutyenlerinde de hissediliyor. Active, yürüyüş ve yoga gibi daha hafif sporlarda tercih edilmesi önerilen hafif destekli form, ağırlık çalışmaları ya da dış mekân antrenmanları için önerilen orta destekli form ve koşu, boks, aerobik gibi yüksek tempolu çalışmalarda tavsiye edilen sıkı destekli form olmak üzere üç ihtiyaca yanıt veren sporcu sutyenleri sunuyor. Bunlara ek olarak dikişsiz nefes alan kumaşı ve yüksek kavrama etkisi ile maksimum konfor sağlıyor.

    Yürümeye, koşmaya, tırmanmaya doyamayacaksınız!

    Marks & Spencer Active koleksiyonunda yer alan tayt ve eşofman altları, terletmeyen, çabuk kuruyabilen ve nefes alan yapılarıyla, her adımda bacaklarınıza konforlu bir dokunuş sunuyor. Desenli taytlar, özel kumaşlı tişörtler, yumuşak dikişsiz kıyafetler ister sporda isterseniz de yogada size iyi bir arkadaş olurken size özel bir tarz yaratacak.

    Spor yapmak isteyen herkes için bir Active mutlaka bulunur!

    Active koleksiyonunun kadınlara özel ürün gamında sütyen, tayt ve eşofman altlarının yanı sıra bisiklet ve geniş yakalı tişörtler, sıfır kollu ya da sırtı oyuk atletler, uzun kollu üst parçalar da bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.