DOLAR 32,4855
EURO 34,943
ALTIN 2430,556
BIST 9810,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marks & Spencer’in yeni denim koleksiyonu Hayatı İyi Yaşa ile tarzını keşfet

    Marks & Spencer’in yeni denim koleksiyonu Hayatı İyi Yaşa ile tarzını keşfet
    20.02.2018
    A+
    A-

    “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stilini, içinde kendinizi iyi hissedeceğiniz ürünlerine yansıtan İngiliz perakende devi Marks & Spencer’ın denim koleksiyonunda tüm vücut tiplerine uygun modeller keşfedilmek için sizleri bekliyor.

    Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer’ın denim koleksiyonunda yer alan modeller ile şıklığınızı güçlendirirken hareket özgürlüğünüzün de keyfini çıkarabilirsiniz. Kalça ve basenlere şekil vererek ince bir görünüm sağlayan “Sculpt & Lift Jean” ve tüm gün hareket edenlerin özlediği konforlu kalıbıyla dikkat çeken “The Travel Jean” modelleri ile birlikte rahatlıktan ödün vermeden hatları daha belirginleştiren Jeggings, Relaxed denim ve Çiçek desenli denim modelleri bu sezon da bir adım öne çıkıyor.

    Arka ceplerinin etkisiyle basen ve kalçalarda kusursuz bir görünüm sağlayan, akıllı dikiş ve kumaş teknolojisiyle üretilen Sculpt & Lift Jean ile her zaman istediğiniz ince görünüme kavuşabilirsiniz. Koleksiyonda, bilekten kalçanıza kadar vücudunuza oturarak size büyük ölçüde rahatlık sağlayan jeggings denimlerden, vücut hatlarınızı koruyan, dar kesime sahip skinny denimlere kadar pek çok farklı seçenek göze çarpıyor. Slim leg, super skinny, straight leg, slim bootcut gibi farklılaşan detaylarıyla çeşitli alternatifler kadınlara daha çok seçme özgürlüğü sunuyor.

    Hareketli günlerde size eşlik eden ve rahatlığı ile dikkat çeken Jeggings modeli yüksek bel duruşu ve çok esnek kumaşı ile bedeninizi muhteşem bir uyumla sarmalar. Aşağı doğru daralan kesimi ile Relaxed denim modeli ise kalça ve bacaklara mükemmel ve rahat bir uyum sağlarken orta yükseklikteki bel kesimi sizin doğal bel hattınıza oturur ve daha rahat bir görüntüye sahip olmanızı kolaylaştırır. Bohem görünümlü Desenli denimmodelleri ise çiçek desenleri ile dolabınıza renk katan parçalardan olacak.

    Yenilikçi streç kumaştan üretilen, yumuşak dokusuyla özellikle seyahatlerde ve gün boyu kullanımda mükemmel bir konfor vadeden “The Travel Jean”in başrol oynadığı Erkek Denim Koleksiyonu’nda yer alan farklı kesimlerdeki denimler sezonun favorileri olacak. Klasik bir görünüm isteyenler için mükemmel bir tercih olan Regular kesim pantolonların yanı sıra daha dar kesimlerden hoşlananlar için ideal olan Skinny denimler ile havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda koleksiyonda yer alan Slim, Straight ve Tapered modelleri de rahat ve kullanışlı yapısıyla stil sahibi erkeklerin tarzını şekillendiriyor.

    Marks & Spencer’in denim ürünlerinde kullanılan tescilli “Stay New Tech” teknolojisi her yıkamada denim kumaşın rengini korumasını sağlıyor. 130 yıllık deneyimini uzun süre ilk günkü gibi yeni kalacak kumaş teknolojilerine dönüştüren Marks & Spencer, “sürdürülebilir giyim” vizyonuyla denim ürünlerin en büyük sorunu olan renk solmasına eşsiz bir çözüm sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.