DOLAR 32,5319
EURO 34,8617
ALTIN 2429,572
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marmara Forum’daki karnavalda çocuklara Mini Ada öğretmenlik yapacak

    Marmara Forum’daki karnavalda çocuklara Mini Ada öğretmenlik yapacak
    17.09.2019
    A+
    A-

    Ulusal ve uluslararası 300’ü aşkın marka ile ziyaretçilerine eşsiz bir AVM deneyimi yaşatan Marmara Forum, “Mini Ada ile Robotik Eğlence Karnavalı” isimli okula dönüş etkinliğinde, çocukları yarının dünyasıyla buluşturuyor. İnsansı robotlar Mini Ada ve Ada GH eşliğinde kodlama dersleri alacak çocuklar, yoga ve yaratıcı drama atölyeleriyle de bilişsel ve duygusal yeteneklerini geliştirecek.

    İSTANBUL Bakırköy’de yer alan Marmara Forum Alışveriş Merkezi içindeki Forum Kids Silicon Valley eğitim ve eğlence alanı, çocuklara özel “fütüristik” bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. “Mini Ada ile Robotik Eğlence Karnavalı” etkinliği kapsamında minik ziyaretçiler, 21,22,28,29 Eylül ile 5,6,12,13 Ekim tarihlerinde, hafta sonları 14.00-20.00 saatleri arasında insansı robotlar eşliğinde katılacakları kodlama dersleriyle yapay zekâyla tanışarak yarının dünyasına adım atarken, yoga dersleri ve yaratıcı drama atölyeleriyle de hem eğlenceli zaman geçirecek hem de bilişsel ve duygusal yeteneklerini geliştirecek.

    Robotlarla hem ders hem dans…

    Etkinliğe katılacak 3-12 yaş aralığındaki çocuklar, Türkiye’nin yerli markası AKINROBOTICS şirketiyle yapılan iş birliği çerçevesinde, hem insansı robotlar Mini Ada ve Ada GH’ı yakından tanıma ve kodlama dersleri alma imkânı bulacak hem de tam anlamıyla bir STEM-A (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Sanat) programını deneyimleme şansı yakalayacak. Marmara Forum’daki okula dönüş etkinlikleri bununla da sınırlı kalmayacak.

    Belki de ilk kez insansı robotlarla tanışacak olan minik konuklar, Kids Karaoke partilerinde de Just Dance Dünya Şampiyonu Umutcan Tütüncü ve aynı robotlarla bu kez dans edip şarkı söyleyerek sosyal ve sahne becerilerini ilerletme imkânı bulacak.

    Etkinlikler içinde yer alan atölyelere katılım ücretsiz olup, kontenjanlarla sınırlıdır. Etkinliklere kayıtlar Forum Kids Silicon Valley alanında yapılacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.