DOLAR 32,5449
EURO 34,8517
ALTIN 2432,658
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marriott Şişli Sevgililer Günü’nde aşkın evrenselliğine vurgu yapıyor 

    Marriott Şişli Sevgililer Günü’nde aşkın evrenselliğine vurgu yapıyor 
    05.02.2019
    A+
    A-
    İstanbul Marriott Hotel Şişli, 14 Şubat Sevgililer Günü sevenleri aşkın evrenselliğine vurgu yapan çok özel bir menü ile karşılamaya hazırlanıyor. Usta Şef Metin İşçi tarafından neredeyse aşk kadar evrensel tatlarla hazırlanacak Sevgililer Günü menüsünde aşk en lezzetli haliyle dile geliyor. Rus, Norveç, Çin, İtalyan, Türk ve Fransız mutfaklarından aşka özdeş lezzetlerin 7 aşamalı olarak sunulacağı menüye Şefin özel olarak seçtiği, menüdeki lezzetleri tamamlayacak 1 şişe şarap da eşlik edecek.
    Ayrıca, Sevgililer Günü’nü karmaşadan uzak, rahat ve dingin kutlamak isteyen sevgililer için Marriott Şişli bünyesinde yer alan dünyaca ünlü Elemis Spa çiftlere özel masaj ve bakımlarda indirimler sunuyor.
    İstanbul Marriott Hotel Şişli, 14 Şubat Sevgililer Günü sevenleri aşkın evrenselliğine vurgu yapan çok özel bir menü ile karşılamaya hazırlanıyor. Usta Şef Metin İşçi tarafından neredeyse aşk kadar evrensel tatlarla hazırlanacak Sevgililer Günü menüsünde aşk en lezzetli haliyle dile geliyor. Rus, Norveç, Çin, İtalyan, Türk ve Fransız mutfaklarından aşka özdeş lezzetlerin 7 aşamalı olarak sunulacağı menüye Şef’in özel olarak seçtiği, menüdeki lezzetleri tamamlayacak 1 şişe şarap da eşlik edecek.
    Marriott Şişli’nin keyifli restoranı The Dish Room’da bu sene romantizm Rusya’dan Borş çorbasıyla başlıyor. Norveç’in meşhur somon fümesi sevdiğinizin kalbine giden yolda leziz bir başlangıç için taze otlarla sunuluyor. Uzak Doğu’ya özgü sosuyla Çin usulü çıtır karides ve ardından organik kuşkonmazlı İtalyan risotto ile aşkın lezzetlerini evrensel boyutuyla tadacağınız bu özel akşam ana yemek olarak kereviz püresi, pancar ve taze yeşilliklerle hazırlanan Türk usulü levrek baklava ile devam edecek. Aşka özdeş bu tatlara yemek boyu Şef’in menüye özel seçtiği bir şişe Myrina şarap eşlik edecek.  Ana yemeğin ardından dondurmalı yoğurt ve antepfıstığı cipsiyle sunulan taze çilekli Fransız mus romantizmi doruklara taşıyacak. Tadı damağınızda kalacak muhteşem yemeğin finalinde de tercihinize göre çay ya da kahve ile birlikte servis edilecek leziz makaronlar sunulacak. Bir şişe şarap da dahil iki kişilik bu enfes kutlamanın ücreti 375 TL + KDV olarak belirlendi.
    Sevgililer Günü’nü karmaşadan uzak, rahat ve dingin şekilde kutlamak isteyen sevgilileri Marriott Şişli bünyesinde yer alan dünyaca ünlü Elemis Spa karşılıyor. Uzun zamandır ihtiyaç duydukları rahatlamanın ve huzurun tadını çıkartarak birlikte keyifli zaman geçirmek isteyen çiftler, aşk gibi ayakları yerden kesecek sadece Elemis’e özel bakımlar, masajlar ve terapiler arasından diledikleri alternatifleri seçebilirler. 60 dakika süren çiftlere özel iki kişilik masaj Sevgililer Günü kutlaması için 620 TL yerine 490 TL. 45 dakikalık geleneksel hamam bakımı da kişi başı 245 TL yerine 195 TL olarak sunuluyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.