DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mars Sportif, 83’üncü kulübünü Caddebostan Kültür Merkezi’nde açtı

    Mars Sportif, 83’üncü kulübünü Caddebostan Kültür Merkezi’nde açtı
    20.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük spor kulübü zinciri Mars Sportif, MACFit kulüpleriyle büyümesini sürdürüyor. Spora yeni başlayan üyeler, Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki MACFit kulübünde bireysel ve grup dersleriyle hayalini kurduğu sportif vücuda kavuşacak, sauna hizmetiyle de spor sonrası yorgunluğunu atacak.

    Özel olarak tasarlanmış konsepti ile Türkiye’yi daha fit bir hale getirmeyi hedefleyen Mars Sportif’in 83’üncü kulübü İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Caddebostan Kültür Merkezi’nde hizmete girdi. MACFit’in yüksek kalite standartları ile hazırlanan ve 1.060 metrekare üzerine kurulan MACFit CKM, 125 TL’den başlayan fiyatlarla hem tecrübeli hem de spora yeni başlayan üyeler, hayalini kurduğu sportif vücuda kavuşacak.

    Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, son teknoloji ekipmanlara sahip Caddebostan Kültür Merkezi kulübünde bireysel ve grup derslerinin yanı sıra üyeler havlu ve sauna hizmetlerinden de ayrıcalıklı olarak faydalanabilecek.

    ”Türkiye’yi sporla buluşturuyoruz”

    Türkiye’nin 12 şehrinde, 200 binden fazla üyeye spor yaptırdıklarını belirten Mars Sportif CEO’su Bahar Uçanlar, ”Üyelerimize eşsiz bir fitness deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz. Spor ve egzersizi, her bireyin hayatının ayrılmaz bir parçası yapmak için MACFit kültürü ve kalitesini, uygun fiyatlarla farklı lokasyonlarda üyelerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu yılın sonuna kadar kulüp sayımızı 90’a çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.