DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MARVEL Future Fight’a Kaptan Marvel katıldı

    MARVEL Future Fight’a Kaptan Marvel katıldı
    28.02.2019
    A+
    A-

    Yeni güncelleme sayesinde Mart 2019 tarihinde gösterime girecek filmdeki kahramanlar ve kostümleri oyuna eklenmiş olacak.

    Netmarble Corp. oyuncuların, süper hahraman aksiyon-RPG mobil oyunu MARVEL Future Fight‘ta, yakında gösterime girecek MARVEL kahramanlarından Kaptan Marvel filmindeki yeni karakter tasarımlarını önceden oyun görebileceklerini duyurdu. Şimdiye kadar yalnızca adı duyulan Kaptan Marvel, bir diğer adıyla Carol Danvers rolünde Brie Larson’a yer veren filmde, galaksinin en görkemli kahramanları, galaksiler arası bir savaşta kötülüğe karşı savaşacak.

    Kahramanlar için yepyeni kostümler

    MARVEL Future Fight oyuncuları filmde yer alan Nick Fury (Modern), Minn-Erva (Modern) ve Korath (Kaptan Marvel) gibi karakterleri oyunda oynayabilecek. Bunun yanı sıra, Kaptan Marvel, Ronan, Nick Fury ve Minn-Erva için filmden esinlenilen yeni tasarlanmış kostümler oyunda yer alacak. Yeni bir Kaptan Marvel Kostüm Koleksiyonu da oyuna eklenecek.

    3 yeni bölüm eklenecek

    Yeni karakterler ve kostümlerin yanı sıra, yeni bir MARVEL’den Kaptan Marvel temalı Efsanevi Savaşta, filmde görülen arka plan ve karakterlerden oluşan üç yeni bölüm olacak. Kaptan Marvel, Kategori-3’e yükseltilip yeni bir Nihai Yetenek alırken, Kaptan Marvel, Ronan, Nick Fury, Minn-Erva ve Korath için “Potansiyel Geliştirme” özelliği oyuna eklenecek.

    Bu güncelleme ile ayrıca, Karakter Almanağına karakterler hakkında daha fazla bilgi görüntülenmesini sağlayan bir geliştirme geldi. Ayrıca, yeni bir Özel Görev Paketi ve CPT’ler de oyuna gelecek. Son olarak, hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgi verilecek bir de Koleksiyoncu Kasası var.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.