DOLAR 32,4988
EURO 34,5779
ALTIN 2477,718
BIST 9549,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MARVEL Future Fight’a X-Men karakterleri geliyor ve heyecan artıyor

    MARVEL Future Fight’a X-Men karakterleri geliyor ve heyecan artıyor
    08.06.2017
    A+
    A-

    Asya’da en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Games, MARVEL Future Fight oyununa X-Men olarak bilinen mutant kahramanlardan, Cyclops, Jean Grey, Rogue, Fırtına, Beast, Wolverine ve düşmanları Magneto, Manyetizmanın Efendisi gibi çok önemli karakterlerin oyuna katılacağını açıkladı.

    Wolverine’i seçen oyuncular yeni bir Epik Göreve katılacak ve bunu tamamladıklarında Cyclops, Fırtına, Beast ve Rogue açılarak oyuncuların kullanımına sunulacak.. Bu güncelleme ile birlikte oyuna, X-geni, M’Kraan Parçaları, M’Kraan Kristalleri ve Phoenix tüyü de ekleniyor. Oyuncular bu genlerle mutant karakterleri daha da güçlendirebilecek.

    Efsane karakterler geldi

    Netmarble Games Chief Global Officer Seungwon Lee “X-Men Marvel evreninin en özel kahramanlarını içeriyor. Bu güncelleme ile oyuncularımız Wolverine, Cyclops, Fırtına ve diğer X-Men’ler gibi efsane karakterlerle oynama fırsatını elde edecek ve yeni hikâyelerde epik görevler tamamlayacaklar.”

    “Marvel Games’deki sağlam X-Men hayranları olarak bizler bu süper mutantların Marvel Future Fight’a katılmasından büyük heyecan duyuyoruz” diyen Marvel Games Executive Creative Director Bill Rosemann “En popüler X-Men kahramanlarını tanıtmak için onları oyuna katmak harika bir deneyim. Wolverine’in sivri pençeleri, Fırtınanın yıldırımları Marvel Future Fight oyuncularını bekliyor” dedi.

    İki yeni kostüm var

    X-Men’e ek olarak, oyuna iki yeni kostüm ekleniyor. Kristal olarak bilinen inhuman için bir kraliyet kostümü ve hayranlarının favorisi olan maskesiz özel Gwenpool kostümü. Bu güncelleme ile birlikte aynı zamanda Günlük Görevler de geliştirildi. Artık oyuncular bölümler yerine aşamalarda oynayarak, istedikleri malzemeleri elde edebilecekler. Ayrıca İçerik Durum Panosu adında yeni bir sistem de oyuna eklendi. Oyuncular bu panodan günlük limiti olan tüm eşyaları bir defada görebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.