DOLAR 32,5211
EURO 34,7639
ALTIN 2489,849
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Marvel’in süper kahramanı Örümcek Adam Madame Tussauds İstanbul’daki yerini alacak

    Marvel’in süper kahramanı Örümcek Adam Madame Tussauds İstanbul’daki yerini alacak
    10.05.2019
    A+
    A-

    Marvel Comics tarafından 1962 yılında bir çizgi karakter olarak yaratılan ve kısa sürede dünyanın en sevilen kurgusal süper kahramanlarından biri haline gelen Örümcek Adam (Spider-Man), 16 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek özel bir lansmanla Madame Tussauds İstanbul’daki yerini almaya hazırlanıyor. Rekreasyon uzmanı Musa Çinkılıç ve iple erişim sporcularının Spider-Man kostümleriyle Grand Pera Cercle d’Orient’in çatısından sarkarak, iplere bağlı olarak gerçekleştirecekleri gösteri de İstiklal Caddesi’nden geçenlere aksiyon dolu saatler yaşatacak.

    250 yıllık tarihe sahip dünyaca ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds, İstanbul’daki merkezinde yer alan figürlerine bir yenisini daha ekliyor. 1962 yılında Marvel Comics tarafından bir çizgi karakter olarak yaratılan; ilerleyen zamanlarda ise Örümcek Adam (2002) Örümcek Adam 2 (2004) Örümcek Adam 3 (2007) İnanılmaz Örümcek Adam (2012) İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014) ve Örümcek Adam-Eve Dönüş (2017) olmak üzere altı sinema filmi ile beyazperde de kendini gösteren dünyanın en sevilen kurgusal süper kahramanlarından Örümcek Adam (Spider-Man), artık Madame Tussauds İstanbul’da…

    Örümcek Adamlar Grand Pera Cercle d’Orient’in çatısından iplerle atlayacak!

    Madame Tussauds İstanbul için Viyana’daki merkezden özel olarak getirilen Spider-Man, 16 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek lansmanla İstanbul’daki merkezin daimi figürleri arasındaki yerini alacak. Madame Tussauds İstanbul, Spider-Man lansmanına özel bir de gösteri hazırlayacak.

    12:00-14:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nden geçenler, Rekreasyon uzmanı Musa Çinkılıç ve iple erişim sporcularının Spider-Man kostümleriyle Grand Pera Cercle d’Orient’in çatısından sarkarak, iplere bağlı olarak gerçekleştirecekleri heyecan dolu gösteriyi de izleyebilecekler.

    Tüm dünyada giderek popülerleşen dikey (vertical) dans ve iple erişimi uygulamalarının harmanlanacağı akrobasi şovu, izleyicilere keyifli bir deneyim yaşatacak. Madame Tussauds ziyaretçileri, 16 Mayıs’tan itibaren Spider-Man’i de İstanbul’daki merkezde görme ayrıcalığına sahip olacaklar.

    Örümcek Adam (Spider-Man) kimdir?

    Marvel Comics tarafından 1962 yılında bir çizgi karakter olarak yaratılan Spider-Man, kısa sürede tüm dünyanın beğenisini kazanan kurgusal bir süper kahramandır. 2002 yılında aynı isimle beyaz perdeye de uyarlanmış ve bu başarı devam filmlerini de beraberinde getirmiştir.

    Zeki, başarılı ama asosyal bir lise öğrencisi olan Peter Parker, bilim insanı olan anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir; bu nedenle amcası Ben ve yengesi May ile New York’ta yaşamaktadır. Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılınca kendisini bir süper kahramana dönüştüren özelliklerini de kazanmaya başlar. Özel güçlerinin arasında ağ atıcıları ve örümcek hisleri yer alır.

    Güçlerini ilk fark ettiğinde kendisinin yaptığı kırmızı ve mavi renklerdeki özel kostümü ve üç mekanik kola sahip Iron Spider kostümü de dâhil olmak üzere Örümcek Adam’ın birçok kostümü vardır. Bir örümceğin tüm yeteneklerine ve görünümüne sahip olan kahramanımız, bu gücünü kötülüklerle savaşmak ve iyilere yardımcı olmak için kullanmaya başlar.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.