DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mas’ın bayi toplantıları artık küresel ilgi odağı

    Mas’ın bayi toplantıları artık küresel ilgi odağı
    17.01.2020
    A+
    A-

    Artık gelenekselleşen ve Türkiye kırtasiye sektörüne yön veren Mas Bayi Toplantıları, vizyonunu ve misyonunu genişleterek bu yıl uluslararası bir katılımla gerçekleşti. Amerika’dan Hindistan’a, Bulgaristan’dan Suudi Arabistan’a kadar bölgesel ve küresel aktörlerin yer aldığı bayi toplantısında yalnız yerel sektör değil küresel kırtasiye sektörünün 2020 yol haritası tartışıldı.

    1000’in üzerinde katılımın gerçekleştiği bu büyük etkinliğe yönelik açıklamalarda bulunan Mas Ceo’su Mehmet Özay; “Artık geleneksel hale gelen Bayi Toplantımızı bu sefer daha geniş bir vizyonda gerçekleştirdik. Yalnız yurtiçi bayilerimizi değil yurtdışından bayilerimizi ve hatta yurtdışından bayimiz olmayan fakat aramızda olmak isteyen sektörün önde gelen isimlerini de davet ettik. 2020 yılına yönelik öngörüleri ve beklentileri ortak bir süzgeçten geçirme fırsatı yakaladık. Bizim gibi 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapan bir marka için yerel, bölgesel ve küresel, risk ve fırsatları değerlendirmek açısından çok verimli bir etkinlik oldu” açıklamasında bulundu.

    İş yapmanın yanında katılımcıların eğlenme ve dinleme fırsatı bulduğu etkinliğin görkemli gala gecesinde, Kadir Çöpdemir usta sunuculuğu ile geceyi yönlendirirken Anadolu Ateşi’nin büyüleyici performansı ve Hadise’nin güçlü sahnesi yer aldı.

    Yaz ve Kış olarak yılda iki defa düzenlenen Mas Bayi Toplantıları, her dönem artan katılım ve ilgi ile büyüyerek gerçekleşiyor. Bundan sonrası içinde aynı misyon ve vizyon ile bu etkinlikleri gerçekleştireceklerini belirten Mas Ceo’su Özay, şimdiden Yaz etkinliği için heyecanlandıklarını dile getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.