DOLAR 32,5864
EURO 34,8253
ALTIN 2505,445
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maslak 1453 Fashion Shopping Fest ile renklenecek

    Maslak 1453 Fashion Shopping Fest ile renklenecek
    18.09.2018
    A+
    A-

    Avrupa ve Türkiye’nin en büyük yaşam projelerinden olan Ağaoğlu Maslak 1453, gerçekleştirdiği etkinliklerle İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor. 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest’in yapılacağı Maslak 1453, ziyaretçilerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunacak.

    Yeme-içme, takı, kozmetik, kitapevleri, hediyelik eşya, giyim, kıyafet, çanta ve aksesuardan oluşan 50’nin üzerinde birbirinden değerli markanın katılımıyla gerçekleşecek Fashion Shopping Fest 21-22-23 Eylül tarihlerinde Ağaoğlu Maslak 1453’te gerçekleşecek.

    Sayısız alışverişin alternatiflerinin yanı sıra 3 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında modadan eğlenceye çok sayıda atölye çalışmaları katılımcıların beğenilerine ücretsiz olarak sunulacak. Evlerimizdeki güzel sofralar için Rose Kar “Sofra Düzeni ve Keyifli Masalar” atölyesi düzenlenirken, “Nillush Vintage”  ise eski, yıpranmış gibi algılanan vintage’a bakış açısını değiştirip, özel hikâyesi olan eşyalar hakkında detaylar paylaşacak.

    Fashion Shopping Fest’e katılan çocuklar ise Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun katılımı ile düzenlenecek Stop Motion Animasyon Atölyesi’nde hayal güçlerini kullanarak kendi Kral Şakir karakterlerini cep telefonlarından yaratarak animasyon yapmayı deneyimleyecek.

    Gerçekleşecek Atölye Çalışmaları:

    • Rose Kar ile Sofra Düzeni & Keyifli Masalar Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Yurda Home
    • Varol Yaşaroğlu ile Kral Şakir Karakterleri Stop Motion Animasyon Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Arabica Coffee House
    • Nilush ile Vintage Sohbetler. Yer: Maslak 1453, PM Restaurant
    • LYS L’art Floral, Duygu Sancaklı Dandin ile Sonbaharın Romantik Gelin Çiçekleri Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Amfi Alanı
    • Eftelya Kökbudak ile Pilates ve Sağlık Yaşam Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Amfi Alanı
    • Harvey Nichols Stil Danışmanı Yaşar Şahin ile Erkek Kış Gardıropu. Yer: Maslak 1453 Satış Ofisi.
    • Nişantaşı Üniversitesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile T-shirt Tasarım Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Amfi Alanı
    • Sağlıklı Kilo Kontrolü ve Doğal Makyaj Atölyesi. Yer: Maslak 1453, Ferişte Ezgi Eczanesi
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.