DOLAR 32,4963
EURO 34,8071
ALTIN 2488,388
BIST 9554,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maslak 1453’ün en iyisi 13 Döner hizmete girdi

    Maslak 1453’ün en iyisi 13 Döner hizmete girdi
    27.06.2018
    A+
    A-

    Yeme-içme sektörünün yeni markası 13 Döner Ağaoğlu Maslak 1453 hizmete girdi. Etini Balıkesir, baharat ve diğer malzemelerini de kendi yörelerinden getirterek doğal ve taze lezzetleri misafirlerine sunan 13 Döner geçtiğimiz gün soft bir açılış ile merhaba dedi.

    Uzun bir aradan sonra iş hayatına hızlı bir dönüş yapan Sedef Mercan, 13 Döner’de misafirlerine lezzet ve kaliteyi aynı anda sunmayı amaçlarken; temiz, ferah ve farklı bir konsept sunarak vazgeçilmez bir lezzet olmayı hedefliyor. Yeme içme sektörüne ilk kez girecek olan 13 Döner, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan döneri, kullandığı et ve baharatların farklılığıyla çok daha iddialı bir lezzet haline getirerek dönerseverlerle buluşturdu. İlk günden bir çok ünlü ismin uğrak adresi olan 13 Döner’de bu özel lezzeti tatmaya gelenler arasında Ali Ağaoğlu, Selen Keçeli, Abdullah Taşkın, Turgay Dilek gibi isimler vardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.